CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Åter snart helg

Godkväll bloggen!

Då var det åter snart helg. Eftersom att detta har varit kortvecka så har det också gått väldigt fort. På jobbet har det varit enormt lugnt, förutom idag då det faktiskt har varit lite att göra.

Igår kväll var jag ute och åt med jobbet. Vi var på Jensens böfhus. Jag åt lax med pommes frites till huvudrätt och till efterrätt blev det en enormt god belgisk chokladkaka med mjukglass med nötkross på, det kunde inte bli mer Carromat haha, lax och sedan choklad, älskar det! Både mamma, Jesper och Linnea skrattade när jag berättade det för dem, så typiskt mig.


I helgen hade Malin, Jesper och jag väldigt trevligt. Vi hade verkligen fullt upp. På lördagen var vi på Ikea. Där fick vi köpt lite småsaker, jag fick även köpt min första möbel, det som jag hela tiden har sagt att det är något av det första jag ska köpa när jag flyttar hemifrån, ett skrivbord. Jag är verkligen supernöjd med det, längtar tills jag får in det på rummet också, just nu står det ihopmonterat i ett hörn i vardagsrummet med massa andra saker, men ja, det är bara knappt tre veckor kvar nu, längtar!

Jag ska lägga ut bilder från i helgen nu till helgen, vi gjorde lite roligt med sockerpasta faktiskt också som vi hade pratat om, det såg snyggt ut, dock det var inte lika gott...


Imorgon blir det jobb och sedan åka ut till älsklingen. Jag har gått och blivit förskyld nu också föresten. Jag kände redan i helgen att jag blev enormt trött av att bara gå upp och ner för trappan här hemma en gång, och igår kväll när jag kom hem från personalfesten så kände jag att jag började få ont i halsen, sedan har det blivit värre under dagen, inte så roligt, men men, sånt är livet.


Hoppas att ni har haft en bra vecka =)


God natt!

//CarroEllen