CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Långledig =)

God morgon bloggen!

Förlåt för min enormt dåliga update här, har verkligen fullt upp på dagarna, det är så mycket nu om lägenheten, mycket att planera och se till att man har när man väl flyttar in. Men det är roligt :)


Egentligen var det ju tänkt att jag skulle åka med till sommarstället igår med mamma och morfar, men eftersom att Malin jobbar frukost idag och på måndag så kunde inte hon följa med, så hon ville  att jag skulle stanna hemma så firar vi påsken tillsammans, och även planerar inför flytten, tar en första tur till Ikea och lite sådant, så det ska vi göra, älsklingen är med oss i helgen också =) Så imorgon blir det riktigt god påskmat, eller ja, i alla fall efterrätten. När jag pratade med Malin i veckan och sa mitt förslag om att vi skulle kunna köpa sockerpasta för första gången och göra något roligt med det så fick jag svaret "Men Carro, varför måste vi tänka samma sak" haha, som alltid :P Så vi ska köpa sockerpasta och göra en lite rolig bakelse eller vad man kan kalla det för, jag lovar att jag ska lägga ut bild på det när det är klart så får vi se hur det blir.


Idag kommer Malin om några timmar, sedan ska vi ner och handla, laga lite påskmat redan idag, potatisgratäng bla, och köttbullar, det tar ju sådan tid att göra och gratängen är alltid godare när den har stått ett dygn. Sedan ska vi sitta och planera mer ang lgh, det är mycket lättare att sitta och planera när man träffas än genom telefon.

Sedan får vi se om det blir Ikea imorgon eller på söndag. Så ja, det blir inte direkt till att inte göra någonting i helgen, det lär bli fullt upp, men roliga saker =) Sedan har vi fått vårat nya modem från comhem också som Jesper får hjälpa mig att installera.


Ne nu är det dags att gå upp och äta frukost.


Trevlig påsk!

//CarroEllen