CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Hemma igen

God morgon bloggen!

Ja då var det söndag och idag vaknade jag upp i min egna säng hemma i Torslanda, det kändes härligt men ändå konstigt, ska inte bara gå upp, äta frukost och ta på sig alla tjocka kläder och pjäxor och gå ut och åka skidor.

Förut kollade jag vädret däruppe nu de kommande dagarna och det var nästan tur att vi åkte hem igår, jag hade inte klarat fler dagar där i solen. I onsdags fick jag nämligen låna lite solskyddsfaktor av Malin, jag vet att jag är allergisk mot det, får alltid klåda av det, men den här gången blev det mycket värre än vad det har varit de andra åren. Nu fick jag kraftig klåda och stora utslag. Värsta dagen var igår, då såg jag ut som jag vet inte vad, var helt knottrig på båda kinderna och det kliade som tusan, så igår kväll fick jag ta en tablett här hemma som mamma hade som man blev trött av också, så somnade jag snabbt och har sovit väldigt gott inatt, och när jag vaknade imorse så var det betydligt bättre, hoppas bara att det försvinner helt tills imorgon.


Ja som sagt var, vi har haft en väldigt härlig och trevlig vecka. I tisdags kväll var vi på planksteksafton i toppstugan, och dit var det en härlig skoterslädtur också. Det har vi gjort varje år vi har varit där, så detta var tredje gången. Malins mamma och jag åt Laxplanka medans de andra åt plankstek. Det var väldigt gott, tack för en trevlig vecka =)


En härlig dag i backen i Tandådalen.


 

En av dagarna då Malin och jag stod för maten så gjorde vi en väldigt god kantarellpaj och till efterrätt blev det denna goda hallonmousse.


 

Lunchen för Malin och mig de flesta dagarna i backen, och brasan i vår stuga.


   

Planksteksafton i Toppstugan.

 

Nu är det dags att gå upp och äta frukost!

//CarroEllen