CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Vilken vecka!

Godkväll bloggen!

Ja herregud vilken konstig vecka detta har varit. Jag skrev ju här senast i tisdags och efter det har jag varken hunnit med eller orkat att skriva, jag har knappt suttit vid datorn heller faktiskt.


I tisdags var det ju som sagt var en väldigt konstig dag dag på jobbet med personalproblem. Efter det har hela veckan varit konstig. Tyvärr så var Zara och sa upp sig på jobbet i onsdags, hon har fått jobb i Norge. Är glad för hennes skull men ja, det var ju så konstigt i tisdags. Men men... Vi kommer att sakna dig på jobbet Zara, men du får ha det så bra i Norge =)


I tisdags när jag hade slutat så mötte jag upp Nea på Backaplan så följde hon med och köpte nya skidstrumpor och en ny skidmössa som jag ska ha med mig till Sälen =)


I veckan har jag också pusslat litegrann och även i vanlig ordning kollat på tv med mamma på kvällarna, 112 på liv och död. Sedan har jag börjat småpacka lite inför fjällen, vi åker ju på fredag och Malin och hennes föräldrar kommer ju och hämtar mig direkt efter jobbet, så på torsdag kommer Malins föräldrar och hämtar min väska så veckan som kommer så har jag bara måndag, onsdag och lite på tisdag på mig och packa, på tisdag ska jag nämligen iväg och klippa mig, äntligen! Så ja, nu börjar jag faktiskt känna mig en aning stressad över packandet. I förmiddags när älsklingen var iväg på scouter så satt jag med packlistan och skrev även en "att göra lista" till innan vi åker, och ja, den blev ganska lång. Men men, det är det väl värt eftersom att sedan så har vi ju en hel vecka då vi bara ska åka skidor och ha det härligt, det ska bli helt underbart!


I fredags på jobbet så hade Malin och jag en väldigt lugn morgon och nästa person kom inte förrän kl 12. Däremot hade vi inte en lika lugn lunch/eftermiddag. När klockan var halv 12 och jag höll på och grejade med bröden så ropade Malin på mig, då var lunchen i full gång. Så ja, vi stod där 30 min innan Sara kom och både Malin och jag kollade på klockan flera gånger den halvtimmen, vi bara väntade på att Sara skulle komma för vi hade enormt mycket att göra. Det var roligt men det var vi verkligen inte beredda på, så mitt i lunchen fick jag gå in och preppa lite saker som tog slut. Tur att vi är så snabba med att göra smörgåsarna. Under lunchen gör vi en smörgås på 50 sekunder, det är bra =)


Nu är det snart dags att kolla på Melodifestivalen och äta choklad och jodnötsringar!


//CarroEllen