CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Tisdag

Godkväll bloggen!

Ja herregud, det är redan tisdag, snart onsdag, ännu en vecka som verkar gå fort.

Igår hade vi massor att göra på jobbet och jag var enormt trött av någon anledning, men när väl vi insåg att vi faktiskt fick sätta fart med allting så försvann tröttheten, den kom tillbaka först när jag kom hem då jag var enormt trött.


Idag har jag varit piggare men då har det istället inte var så himla mycket att göra på jobbet. Det var skönt på ett sätt men förmiddagen gick faktiskt en aning segt. Det har jag märkt att varje dag är det så att efter lunch (vid 13) så är jag oftast väldigt trött, då tänker jag "hur ska jag orka vara här till 15.30" men rätt vad det är så är klockan 15 och jag har bara en halvtimma kvar. Just de timmarna efter lunch går oftast väldigt fort, det är väldigt gött.


Nu ikväll har jag i vanlig ordning smågrejat lite här hemma, fixat matlåda till imorgon och sedan faktiskt fått pusslat litegrann också. Nu har jag inte mycket kvar på pusslet, men det är fortfarande det svåraste kvar. När det väl är klart så blir det till att åka in till stan och till Panduro och köpa pussellim och hoppas att det fungerar så jag kan limma ihop det och rama in det.


Imorgon kväll kommer Malin hit några timmar, det ska bli trevligt.


Ojdå vad trött jag blev nu.

God natt!

//CarroEllen