CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Veckan som gått (långt inlägg)

God morgon bloggen!

Då var det inte så långt kvar av denna veckan heller. De två senaste veckorna har gått så enormt fort och jag har verkligen haft fullt upp hela tiden.


I måndags var ju Jesper hemma en sväng och på kvällen fixade mamma och jag ordning min nya säng, satte fast benen på den, det tog sin tid eftersom att det inte var några sådana vanliga sängben utan hörnben.


I tisdags skrev jag ju lite här, det var då jag hade tänkt sätta mig och skriva ett längre inlägg men som internet inte ville fungera som det skulle hemma.


I onsdags var vi ju fullt hus hemma, då skrev jag också lite här under kvällen.


I torsdags var jag i stan och träffade en kompis från Trelleborg, Ola. Vi har pratat om att träffas i flera år men det har aldrig blivit av bara, men i veckan var han i Göteborg och hade någon utbildning så då fick vi träffats. Det var så konstigt när vi skulle leta upp varandra i Nordstan. Jag stod vid hissarna till p-huset, han stod också där sa
han, men jag såg honom inte (pratade i tfn med honom då) Då ser jag en person framför mig som ser lite vilsen ut och pratar i telefon, jag säger till Ola ”men vänta, jag tror jag ser dig, vänd dig om, vänd dig om, vänd dig om!” men personen framför mig vände sig inte om. När jag kom fram till den mannen framför mig som inte vände sig om riktigt så såg jag ansiktet lite bättre och då förstod jag att det var fel person. Gissa om jag kände mig dum då,jag skämdes som tusan haha :P Jag frågade ju honom vad han såg runt sig, om han såg några affärer ”ja det gör jag...
fiskarbröderna” säger han och då tyckte jag nästan bara det kändes ännu mer dumt eftersom att det var ju där jag stod, jag stod ju vid fiskarbröderna. Jag gick runt lite där och då såg jag honom, vi stod bara  typ på varsin sida om en skylt haha :P Vi gick upp och satte oss på Cafe Prego där vi satt och fikade och pratade om allt möjligt verkligen. Eftersom att vi knappt har pratat alls på två år tror jag det blir (förr hade vi massor att prata om på msn) så hade vi
även i torsdags väldigt mycket att prata om. Det var väldigt trevligt, roligt att äntligen få träffat honom efter alla år, jag tror vi har pratat på msn i minst 8 år, kanske 9, jag vet inte exakt, men det är något sådant, och det måste vara 4 årsen som vi pratade om att träffas tror jag. Så det var väldigt trevligt =)


När jag kom hem i torsdags kväll runt halv 8 tiden så gjorde jag mig ordning och packade eftersom att jag åkte ut till älsklingen i fredags.


I fredags hade jag väldigt tur när jag skulle hit ut. Jag var så bestämd att jag ville hinna med bussen och färjan så jag skulle vara här ute till kl 18. Så ja, när jag gick av bussen hemma på torget så hade jag knappt 5 min på mig att ta mig hem och hämta väskan innan jag var tvungen att gå hemifrån igen för att hinna bussen på torget. När jag kom hem så hade jag knappt 1 min på mig att packa upp matlådan från dagen och hämta väskan för att sedan halvspringa iväg till bussen. Och ja, jag hann faktiskt, var riktigt imponerad av mig själv där =)


Just det ja, under dagen i fredags på jobbet så var Malin, restaurangchefen väldigt nöjd med mig också. Jag frågade nästan varje kund om de ville ha extra bacon på sin smörgås, tydligen var det många som sa ja. Det tänkte ju inte jag på när jag lade på det så eftersom att det var så stressigt. Så på 3 timmar så hade vi gjort slut på 1 kantin med bacon, och mitt i lunchen så fick jag be Malin som stod i kassan att gå in och preppa en bacon. Det var väldigt roligt, både Sara och Malin var riktigt nöjda =) Så när jag gick i fredags så hade vi sålt slut på nästan 3 kantiner med bacon, det är mycket för en dag haha :D Under lunchen mellan 12-13 eller rättare sagt på 50 min hade vi sålt 60 smörgåsar och däremellan var det tom. En liten paus i lunchrushen. Så ja, 60 smörgåsar på 50 min, då går det fort, några sekunder tog det att göra varje smörgås då, jag var riktigt imponerad av det också när jag fick veta det =)


Igår förmiddag hade Jesper scouter så då hjälpte jag honom med att städa lite här och även tvätta lite, sedan var Jespers pappa och jag och handlade också. I fredags när vi åt middag så pratade vi nämligen om att ta oss en liten utflykt igår och ta med oss matsäck, så det gjorde vi. Vi hade med oss kycklingsallad som var enormt god, och så satte vi oss i bergen där det inte blåste så mycket och åt maten. Det var väldigt härligt, då kändes det verkligen att våren är på väg =)


Igår kväll bakade Jesper och jag också. Det känns som att det har blivit en vana för varje lördag då vi bakar något. Det tycker jag är väldigt roligt =) Receptet på det vi gjorde kommer upp senare =)


Ne nu måste vi gå upp och äta frukost, jag är bra hungrig.


Hoppas att ni har haft en bra helg =)

//CarroEllen