CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Äntligen fredag!

Godkväll bloggen!


Sitter nu ute hos älsklingen och känner mig helt slut. Var har denna veckan tagit vägen egentligen? Jag har verkligen haft fullt upp. I måndags eftermiddag/kväll var jag i stan och träffade två gamla klasskamrater från Fässberg, det var väldigt trevligt =)

I tisdags var jag faktiskt hemma. Då hade jag tänkt pussla och bara ta det lungt men då kom Diana och Rico så satt vi och kollade på "112 på liv och död" alla tre, eller fyra med Rico, mamma, Diana och jag.

I onsdags åkte jag ju hit ut och sov här till torsdag.

Igår kväll hade jag fullt upp hemma. Först var jag med Nea i stan en sväng, sedan var vi hemma och lagade mat, tacos blev det. Senare under kvällen så skulle jag diska, rengöra toan och allt det, packa, fundera ut vad jag skall ha för kläder på söndag då jag ska på middag ute hos Malin som fyllde år i veckan, och så skulle jag planera för hur vi skulle göra för att lyckas hämta min säng idag som hade kommit. Så ja, hela veckan har jag verkligen haft fullt upp, nästa vecka hoppas jag blir lugnare och att jag är hemma lite mer, jag måste pussla! har ju inte fått gjort det något alls i veckan.

Ja som sagt var då så hämtade mamma, Malin och jag min säng idag. När vi skulle hämta ut den så fick vi lite problem. Vi hade tydligen inte bokat kärran som man tydligen måste göra (mamma har aldrig gjort det innan vad hon vet) och det var en person som hade bokat den kl 17 när vi hade behövt den. Så ja, fråga mig inte hur, men på något vänster fick vi in den i bilen tillsammans med madrass och allt sådant, och vi fick to.m plats alla tre i bilen på hemvägen också, vi lyckades riktigt bra där, och snabbt gick det också. Vi var på Mio ca kvart i 5. När klockan var lite före halv 6 så hade vi kommit hem och även fått upp sängen för trappan hemma. Vi var riktigt snabba, bra teamwork! :D

Efter det så körde mamma mig till Kungssten så jag kom med en spårvagn som gick strax efter kl 18, så jag var härute till strax efter 19. Jag är riktigt imponerad att vi klarade det med sängen så fort. Tur att det inte var någon trafik direkt, då hade det gått segare.


Resten av kvällen får vi se vad som händer, jag känner mig verkligen helt slut och Jesper verkar ha fastnat i något nytt spel på sin dator :P


//CarroEllen