CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Helt slut

Godkväll bloggen!

Äntligen ska jag snart sova, jag är verkligen helt slut efter en kaoseftermiddag på jobbet pga en ledning som var avgrävd så vi hade inget internet, dvs vi kunde inte ta emot kortbetalningar vilket var det största problemet, och så hade vi inte heller någon musik, så innan vi fick veta vad det var och fick suttit upp lappar om det så fick vi fråga varje kund om de skulle betala med kort eller kontant, lagom roligt. Efter en stund fick restaurangchefen ringa och ta reda på vad det var som hade hänt (någon tjänst som kostade 19 kr/minuten) och det visade sig att det var en avgrävd ledning som kommer ta upp till 9 dagar att laga, 9 hela dagar utan kortapparat och musik på jobbet, hur ska vi klara oss?.... Det återstår att se..


Nu ikväll har älsklingen varit här en sväng och hjälpt mig lite med pusslet, sedan åt vi god mat, revben och potatissallad :D Sedan åkte han hem vid halv 9 nu ikväll, tack för en trevlig kväll Jesper! =)


Imorgon blir det jobb och sedan åka ut till älsklingen denna helg igen. Vi får väl se vad vi hittar på, men troligtvis ta det lugnt bara, förra helgen var vi ju på IKEA och Jesper storhandlade =)


Ne nu måste jag sova om jag ska orka upp kvart i 6 imorgonbitti.

God natt!

//CarroEllen