CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Onsdag

Godkväll bloggen!

Det känns verkligen inte som onsdag idag, det känns typ som tisdag eller något, någon mer som tycker det?


Denna dag slutade iaf bra.... På jobbet hade vi det ganska lugnt på förmiddagen sedan kom det en hel del folk under lunchen. Idag har jag haft min "tappardag" Imorse när jag skulle ta en kantin med tomater ur kylen och sätta i "linen" så tappar jag kantinen med tomater i golvet, givetvis flög locket av då också, så då var det tomater över golvet. Efter det så tappade jag ost som låg på en smörgås rakt mer i papperskorgen, fråga mig inte hur jag lyckades, måste fastnat i den med handsken :P Sedan när jag gick in i disken så tappade jag disken i golvet. Jag var så himla trött imorse också, eller har varit det hela dagen eftersom att jag hade så svårt att somna igår kväll. Usch ne, sådana dagar gillar man inte.


När jag hade slutat och var påväg till bussen så ringde Malin. Hon undrade om vi skulle träffas. Så vid halv 5 tiden så kom hon hit. Det var väldigt trevligt, var ett tagsen vi träffades nu. Vi gjorde lite god mat, toast och sallad. Tack för en trevlig kväll Malin! :D


 
Imorgon kommer älsklingen hit en sväng så ska vi pussla lite =) Sedan kommer även Nea hit en sväng också, ska bli trevligt =)


Ne nu är det dags att sova, jag är helt slut. God natt!

//CarroEllen