CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Julledig nu

Godkväll bloggen!

Ja då är jag äntligen julledig nu då =) Två kvällar i rad nu så har jag julpysslat lite, och idag har Nea varit här också, eller hon ska sova här inatt eftersom att hon och mamma ska åka vid 7 tiden imorgon.

Som jag känner just nu ang julafton så ångrar jag mig inte att jag inte följde med men det kommer såklart att kännas konstigt att inte fira med mamma och Nea. Men men.


Idag fick jag även köpt den sista julklappen, och nu ikväll bytte Nea och jag julklappar. Utav henne fick jag en turkos stekpanna, tack syrran! :D <3 och utav mig fick hon snickerskakor som jag bakade igår, de hade jag lagt i en fin burk som hon också älskade :P Och så fick hon ett presentkort på Åhlens =) Hon blev riktigt glad för det :D


Imorgon ska jag baka lite, chokladtryffel blir det som jag ska ha med ut till älsklingen. Sedan ska jag även ner och handla, packa det sista, diska och greja här hemma innan jag åker dit ut :D Det ska bli så underbart med långhelg verkligen :D


Ne nu är jag verkligen helt slut så det är snart dags att sova. Jag lär väl vakna av mamma och Nea imorgon bitti, inte så trevligt, men men, hoppas att jag somnar om efter det bara.


God natt!

//CarroEllen