CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Andra advent

Godkväll bloggen!

Ja då var även denna helg över och den har varit väldigt rolig och trevlig. Igår kväll skrev jag ju här och berättade vad vi hade gjort =) Och idag trodde Malin och jag att vi skulle ha en lugn dag här hemma men så blev det inte, vi har nämligen idag varit med mamma och Nea en sväng nere på Freeport och handlat ytterligare lite julklappar. Jag fick även köpt lite fler och nya underlägg till mitt porslin som dem hade fått in nu, de var ju nästan slut sist vi var där.

Tack för en väldigt trevlig och rolig helg!Nu tänkte jag bara klargöra lite saker ang det inlägg jag skrev här i fredagskväll, det om jag att kommer att vara tvungen att lösenordskydda vissa inlägg. Det är nämligen så att jag har fått veta lite saker som inte är så roliga för en del personer och mig. Jag vet ju själv att jag är väldigt personlig när jag skriver här, och jag känner att det är det som gör att jag skriver. Det är ju flera personer som säger till mig att man lär känna mig mycket bättre om man läser det jag skriver här än att prata med mig, och det tycker jag är väldigt roligt, men pga det så skriver jag ju också saker som handlar om andra. Det kanske inte alltid är helt okej, eller nu beror det på vad det handlar om givetvis. Men nu är det så att några personer jag tidigare har skrivit om inte vill att jag ska skriva om dem här om jag inte krypterar inläggen eftersom att det har hänt lite saker efter det.

Så bara för att jag kan vara väldigt personlig i vissa inlägg så måste jag tyvärr kryptera dem. Så om ni vill ha lösen till inläggen så får ni fråga mig om det.

Jag tycket att detta är väldigt tråkigt, meningen med att blogga är ju mycket för att dra så mycket besökare som möjligt, eller det är det man strävar efter, och ju fler besökare man har, destomer motivation får man till att skriva, det är ju så det är. Men tyvärr har jag inget val när det gäller detta. Så jag kommer INTE att kryptera ALLA inlägg men en del av dem. Men som sagt var, fråga så kanske ni får lösen. (Detta kanske blev ett lite konstigt stycke men det kändes svårt att formulera sig just nu)Ja idag är det ju då andra advent och nu verkar det som att kylan kommer i veckan, de pratade även om snö, får hoppas att de har rätt den här gången. Nu vill jag verkligen ha snö! :P


När första ljuset brinner står julens dörr på glänt

och alla är så glada att fira få adventNär andra ljuset brinner är snart lucia här

Hon bjuder oss på kaffe

och bud om julen bär//CarroEllen