CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Lite blandat

Godkväll bloggen!

Varför måste alltid kvällarna gå så himla fort? Man hinner ju inte ens reagera förrän man måste sova...


Nu ikväll har jag i alla fall suttit och pusslat en del när mamma och Mikael var iväg och tränade. Ibland tycker jag det är skönt att vara själv, men inte mer än en kväll.

Mamma tjatar nu bara mer än någonsin att jag måste hitta en lägenhet. Hon är den enda som verkligen inte förstår att jag hade blivit superdeprimerad av att bo själv, hon bara "men du kommer ju träffa vänner" javisst, när skulle jag hinna med det, det gör jag ju inte ens idag? Och flytta helt själv till ett ställe där jag Aldrig har varit innan, nejtack det vill jag absolut inte, då flyttar jag hellre ut till Jesper (vilket jag heller inte vill).... Ne, både Malin och jag vill så himla gärna hitta något tillsammans, men det känns som att det bara är jag som kollar efter något, och mamma bara tjatar på mig, jag avskyr att känna sådan press, hatar det.....


Imorgon får vi se vad som händer. Här hemma ska jag i alla fall tvätta lite hade jag tänkt. Hoppas också att jag får tid till att pussla. Jag älskar att pussla, det är så avslappnande, man tänker inte på något annat än det man gör just då =)


Mikael började fråga mig om bloggen idag, om jag skriver i den fortfarande, jag bara "ja det gör jag" så berättade han att för ett bra tagsen så läste han lite här. Han märkte då att jag skriver mycket hellre vad jag känner än pratar om det. Och ja, det vet jag mycket väl att jag gör. Jag är inte så förtjust i att prata, iaf inte om vad jag känner, men jag skriver mer än gärna om det. Så genom att läsa saker jag skriver, tex här så lär man känna mig bättre än vad man gör när man träffar mig och pratar irl om jag säger så. Ja jag har alltid älskat att skriva =)


Ne, nu tickar klockan bara iväg, nu måste jag sova igen. Tänk vad härligt det hade varit om dagarna lite då och då hade kunnat vara ett par timmar längre eller något, då skulle man ha hunnit med mycket mer och kanske få slippa känna sig stressad så ofta. Önskar.... Avskyr att känna mig stressad...


God natt!

//CarroEllen