CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Torsdag 24/11

Godkväll bloggen!

Nu sitter jag i sängen och gör så gott som ingenting.

Idag har jag jobbat med Lina, en person som jag bara har jobbat med en liten stund en gång innan. Hon är trevlig men inte så pratglad, vilket inte jag heller är då. Det är konstigt, är jag med någon som är pratglad och det inte är fler personer runtom, då kan jag prata hur mycket som helst, men inte annars, endast om jag känner alla personer väl, det är väldigt jobbigt faktiskt, men tyvärr inget jag kan hjälpa eller göra något åt, sådan är jag....


Hela förmiddagen idag var enormt lugn, Malin (restaurangchefen) hade gjort de 50 smörgåsarna när jag kom på morgonen. Sedan blev det en lång lunch, den varade i ca 2 timmar. Det kändes som att det var fler än vad det var som handlade men det var väl bara för att alla vi tre, eller jag och Maud iaf kände oss en aning sega idag. Det är verkligen tråkigt att Maud slutar nu om lite mer än 1 vecka =( Men men, får lära känna de andra bättre också =)


Här hemma idag har jag diskat, kollat på det sista avsnittet av "Bron" vad hemskt det var tycker jag.

Sedan har jag varit och bytt den ljusslingan som var trasig, den jag köpte igår, så den har jag satt upp nu också. Först hade jag tänkt ha den över bokhyllorna men det hade inte blivit så bra tror jag, så den hamnade runt gardinstången. Jag fick order av Malin igår när jag köpte den att lägga upp bild på den här så det får jag väl vara så snäll att göra då :P =)


Imorgon är det då fredag igen, veckorna går så sjukt fort. Men ja, imorgon åker jag i alla fall ut till älsklingen igen =)

Så i helgen får vi se lite vad som händer. Det blir nog en del film, de pratar ju om skitväder, men samtidigt hade jag velat ta mig en härlig promenad. Tyvärr får jag väl inte med mig Jesper på det, men ja, jag får väl gå någonstans där jag hittar eller något, vi får se.


Ne nu ska jag snart sova. God natt!


//CarroEllen