CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Lugn dag även idag

Godkväll bloggen!

Nu sitter jag i sängen och är verkligen helt slut. Trots att vi har haft två väldigt lugna dagar på jobbet så är jag ändå trött, det har i och för sig blivit lite senare nu på kvällarna, kan ju vara därför.


Under eftermiddagen idag så har Malin varit här =) Det var väldigt trevligt. Vi var först och handlade och sedan lagade vi mat här hemma. Det blev lax med fetaost- och soltorkade tomatercreme i ugn. Till det hade vi ris och en väldigt god sallad. Malin som är så duktig på att krydda fick även göra det idag och hon lyckades lika bra som vanligt. Tur att någon är bra på att krydda, det är inte jag iaf :P haha. Supergott blev det i alla fall =)

Efter att vi hade ätit så gick vi ner till maxi och lindex igen, jag hade tidigare idag kollat på ett par tjockare leggings på lindex som jag köpte nu ikväll då, och så ville mamma ha en ny burk pepparkakor också medans vi ändå var därnere, så vi fick gå in på maxi igen och köpa pepparkakor till henne. jag köpte även en ljusslinga som jag htitade där, men nu ikväll när jag testade den så fungerade den inte, toppen, så den får jag gå tillbaka med imorgon och få en ny. Hoppas att jag får upp den imorgon alt. början av nästa vecka så ska jag lägga upp kort på det här också =)

Tack Malin för en trevlig eftermiddag/kväll! =) <3


Nu är det snart dags att sova. Imorgon är det mycket att göra på jobbet. Först har vi 50 smörgåsar beställda på morgonen, sedan ev ytterligare 50 st =)

God natt!

//CarroEllen