CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Lugn dag

Godkväll bloggen!

Ja då var denna dag snart över. Idag har det varit väldigt lugnt på jobbet, inte ens en lunchrusch, ganska härligt i och för sig eftersom att jag har känt mig bra trött idag. Trots att det har varit så lugnt så har det varit en trevlig och rolig dag med Zara och Sara =)


Här hemma idag har jag lagat mat, det blev kycklinggryta alá Carro. Sedan har jag pratat med Malin i telefon, långt samtal som vanligt trots att vi bara skulle säga en sak till varandra :P Ja det är verkligen som vanligt =) :P

Sedan har jag suttit och pusslat nu ikväll, har kommit en liten bit på det nu, ramen är klar och delar av slottet =)


Imorgon kommer Malin hit en sväng, vi ska i vanlig ordning laga mat, men det blir bara något snabbt, lax med fetaostcreme och in i ugnen =) Kanske ska be Malin göra hennes goda sallad till också och bara ha lite ris till eller något, det är ju för gott =)


Ne, nu är det dags att sova. Jag sov ju så dåligt natten som var.


Ne usch, jag läste just en blogg och då kom tankar igång, sådant avskyr jag. Det handlade om ätstörningar, ja ni som har följt min blogg alt. känner mig väl vet problemen med mat jag hade för ett par årsen, det är verkligen ingenting jag vill ner till igen. Ibland vill man det men då tänker jag bara på hur dåligt jag egentligen faktiskt mådde, och att jag inte vill må så dåligt igen.

Jag hade kunnat skriva lååååångt om detta nu känner jag men jag måste sova, får ta det en annan dag i så fall.


God natt!

//CarroEllen