CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Vilken dag!

Godkväll bloggen!

Ja som jag skrev här igår kväll "Det är något konstigt, det känns på något sätt som att något kommer att hända.
Usch jag avskyr sådana känslor...." Det gjorde det imorse. Och nu tar jag den halvkorta versionen.

Det började redan imorse då jag var väldigt seg och i vanlig ordning nästan fick springa till bussen på krysset. 21 (bussen) var i tid och allt sådant så jag fick tom vänta på grön på backaplan.

När jag kom till jobbet så var det mörkt, ingen hade kommit, så jag stod och väntade som vanligt (jag har ju inga nycklar) Men jag har själv bestämt att om ingen har kommit kvart i 8 så ringer jag restaurangchefen. När klockan var 7:47 så var det ingen annan som hade kommit så jag ringde Malin. Hon trodde mig inte när jag sa att ingen hade kommit och blev irriterad. Hon frågade mig om jag visste vem jag skulle jobba med imorse men det visste jag faktiskt inte, och det visste inte Malin (chefen) heller så hon skulle kolla upp det och ringa tillbaka till mig om en stund igen. När Malin ringde tillbaka så hade grönsakerna också kommit. Hon sa att hon hade ringt till hon som skulle jobba på morgonen men hon hade inte svarat, hon hade också ringt alla andra och endast en av de andra svarade, Sofia. Så Sofia som bor i Kållered skulle komma och hon hade fått order av Malin att ta taxi, men att det skulle ju ta en stund så jag kunde gå och sätta mig och fika så länge. Så ja, jag ringde mamma för att fråga henne om ungefär hur lång tid det tar från Kållered till Stigs center en måndagmorgon kl 8.

När vi hade lagt på så gick jag en liten sväng (jag har inte en aning om hur det ser ut runtom där) men jag vände snabbt och gick till cafét/bageriet som ligger precis bredvid jobbet och köpte mig en smörgås och kaffe och satte mig där och värmde mig (jag hade ju då stått ute 40 min)

När klockan var halv 9 så gick jag ut igen och ställde mig för att vänta och just då kom Sofia i taxi =) Så då var det bara full fart. Jag bar in grönsakerna och Sofia startade alla saker och betalade taxin.


Vi ska ju öppna kl 8 egentligen men idag öppnade vi ca 50 min senare. Så ja, hela dagen har varit bra stressig, men trots det så har det gått väldigt bra idag, jag var själv förvånad över hur snabbt jag gjorde saker och ting just idag, lite roligt =) :P

Det var först efter lunchen som jag kunde börja varva ner (men det var lättare sagt än gjort efter att man har varit superstressad i flera timmar) Så det var först när jag kom hem, eller ja nu ikväll då jag satt och drack te med mamma och kollade igenom lite reklamblad som jag började varva ner.


Eftersom att det blev som det blev idag, Z försov sig så tycker jag ju ändå synd om henne. Hon som har pratat om att hon är så himla rädd för att försova sig och sådant. Jag hoppas VERKLIGEN att hon får vara kvar hos oss trots dessa två gånger hon har försovit sig (som jag har hört/vet) Det är så trevligt och roligt att jobba med henne, eller det är ju trevligt att jobba med allihopa där men på olika sätt. Z är mer den pratglada personen, det är inte direkt dem andra på samma sätt.


Ne, nu måste jag sova! God natt!


//CarroEllen