CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Konstig dag med försenade/inställda bussar och brand i grannhuset

Godkväll bloggen!

Jag hade tänkt lägga upp bilder på det jag köpte i lördags men nu blir det försent att sätta sig och greja med det, får göra det imorgon istället, jag har tagit kort på det i alla fall.


Ja denna dag har varit konstig. Det började med att jag sa till Jesper på msn imorse att det kändes som att det skulle bli någon konstig dag och det blev det redan 20 min senare. Bussen var försenad och när den väl kom var det fel på den så det slutade det att jag kom 20 min försent till jobbet. Ringklockan hade tydligen lagt av på jobbet också så jag fick ringa in och be Therese som jag jobbade med komma bak och öppna för mig.


Sedan när jag skulle hem så var det förseningar på linje 24  så jag fick ta en knökfull 21 ist, antagligen bara för att 24 inte kom. Jag antog redan då att de hade gått igenom de bussarna och hade givit de körförbud och det läste jag ju nu på gp:s hemsida att det stämde :P Det är som vanligt....


Sedan nu ikväll vid 6 tiden så satt jag vid köksbordet och pusslade och kollade på en Johan Falk film. Då hörde jag sirener, jag reagerade inte så mycket eftersom att jag tänkte att det var på filmen. Efter någon minut såg jag blåljus utanför fönstret. Jag ställde mig i fönstret och kollade ut. Där stod det mitt utanför fönstret två brandbilar, en med sådan stor vattentank och en annan och en ambulans. Det brann i köket i en lägenhet på andra sidan gatan. Tur som det var så var det nog inte så farligt ändå för det gick väldigt fort. Jag varken såg rök eller kände röklukt när jag öppnade fönstret, och efter ca 20 min hade alla bilarna åkt igen, men de vädrade ju i lgh ett par timmar efteråt. Tur att det inte var så farligt.


Ja det blev ett lite halvkonstigt inlägg nu men klockan blev visst så mycket nu ikväll, var tusan tar tiden vägen? Man hinner aldrig lugna ner sig för man hinner inte göra någonting när man kommer hem från jobbet, ändå är jag hemma runt 4 tiden på eftermiddagarna.


Nu är det dags att sova.

//CarroEllen