CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Onsdag

Godkväll bloggen!

Nu blir det bara ett snabbt inlägg för jag tänkte sätta mig och kolla på den nya Irene Huss som kom ut idag nu innan jag ska sova.


Dagen på jobbet har varit bra, men konstig. Hela morgonen och förmiddagen var verkligen superlugn, vid lunch och framåt så kom det folk precis hela tiden, vi hade massor att göra, och det var ju inte vi förberedda på så det var lite jobbigt.


När jag var på väg hem idag så tog jag en sväng förbi maxi. När jag kom hem och hade precis packat upp det jag hade handlat så ringer mamma och frågar om jag fick handlat allt (handlade till fredag) men det gjorde jag ju inte eftersom jag inte hade kunnat bära allt själv, så då fick jag gå ner till maxi direkt igen och möta mamma :P Då var jag vrålhungrig men jag tog en halstablett och gick ner till maxi och mötte upp henne :P


När jag höll på med maten vid 5 tiden nu i eftermiddags så kände jag bara hur jag blev svimfärdig, då slog det mig att jag hade inte ätit sedan kl 10 imorse. Eftersom att det var så mycket att göra på jobbet så kände man sig inte heller hungrig. Så det var väldigt gott med lax och pasta förut :P


Förut när mamma stod och diskade och jag tänkte att jag snart ska ta mig en varm och härlig dusch så säger mamma att vi inte har något varmvatten, suck. Men mamma och Mikael åkte iväg och tränade och hoppades på att vi skulle ha varmvatten nu när dem kommer hem snart, men det har vi inte än :P Men jag som envisades med mig själv behövde verkligen tvätta håret, så jag tog mig en ISKALL dusch. Så nu ligger jag i sängen med långbyxor, fleecetröja och täcke på mig och ska dricka te nu och kolla på Irene Huss =)


//CarroEllen