CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Lugn tisdag och längtar till helgen

Godkväll bloggen!

Ja då var även denna dag över, och även idag har det varit enormt lugnt på jobbet, klockan kvart över 9 var vi klara med prepplistan, så tidigt har jag aldrig varit med om att vi har varit klara med den :P Sedan har det varit väldigt lugnt hela dagen, får se hur morgondagen blir.


Nu längtar jag till helgen, men jag hoppas fortfarande att Malin inte ska jobba.... På fredag blir det nu att jag ska baka den kakan jag pratade om, sedan ska Malin och jag också göra tacos. Så fredag blir en myskväll med mamma och Mikael också =) Ska bli trevligt. Sedan lär väl jag somna vid 10 som vanligt :P

På lördag ska Malin, Nea och jag till stan och shoppa, jag har ju en del saker som jag behöver köpa :P

På kvällen har mamma bjudit hem Nea så då ska vi äta lite gott här hemma, mamma, Mikael, Nea, Malin och jag. Ja Mikael ska inte iväg nu tydligen :P =) Så det ska också bli väldigt trevligt :D Ska bli trevligt att sitta alla 5 igen och prata :D Längtar! :DImorgon kommer ju en ny Irene Huss film ut =) Så den måste jag se någon dag, det blir nog inte imorgon för då ska jag med mamma och Mikael och handla på kvällen, men kanske på torsdag eller något. Sedan vill väl antagligen Malin se den i helgen också =)


Just det ja, min rygg är bättre nu i alla fall, jag känner lite grann bara men inte mycket =)

Sedan pratade jag idag med min chef ang jobb för Malin, så nu har hon mailat den andra chefen så får se hur det blir. Det hade ju varit så enormt roligt om hon hade fått jobb så vi hade jobbat på samma ställe. Det är ju något vi har velat väldigt länge och som vi har funderat på, så nu hoppas jag bara =)


Ne, nu är det snart dags att sova igen, var tar dagarna vägen, det känns som om att man bara jobbar, äter och sover :P

Kram på er

//CarroEllen