CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Lugn måndag

Godkväll bloggen!
Nu sitter jag hemma i min säng och gör inte så mycket, har just smort in ryggen med voltarensalva bara. Jag måste ha sträckt mig bara eller något, men jag har inte en aning om vad jag har gjort för att stäcka mig :P


Denna dag har varit väldigt lugn på jobbet, det har inte alls varit mycket att göra. Men eftersom att jag fortf. har ont i ryggen och så så tycker man ju att jag inte hellre vill något annat än att sitta ner när jag kommer hem, men nejdå, när jag sitter så gör det bara mer ont. Så när jag kom hem idag så ställde jag mig i köket och lagade mat, det blev pasta och köttfärssås :D Supergott blev det verkligen =)


Till helgen får inte Malin jobba :P hehe På fredag ska jag nämligen baka en "fredagskaka" här hemma, ett nytt recept som jag har hittat, och på lördag ska Malin, ev Nea och jag till stan. Sedan pratade mamma om nu ikväll att vi fyra kan äta lite gott och prata här hemma på lördagkväll, vi får väl se om det blir så, hoppas verkligen det, det hade varit väldigt trevligt, Mikael är ju inte hemma då, han skulle iväg någonstans, så då blir det bara mamma, Malin, Nea och jag isf. Hoppas!!!! =)


Ne nu tror jag faktiskt att jag snart ska ta och sova. Man blir extra trött när man har ont i ryggen =(


Kram på er
//CarroEllen