CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Vilken dag, jag är helt slut!

Godkväll bloggen!
Ja jag kan bara säga en sak, herregud vilken dag! Det började redan imorse. Jag satt på bussen och kände på mig att det skulle bli en aningen stressig dag.
När jag kom till jobbet så var Maud som jag skulle jobba med 5 min sen. När jag hade bytt om så tog jag golvet som vanligt. Efter det sa Maud att det är jättemycket att preppa, och det var det verkligen, allt skulle fyllas upp. Det var inte heller uppfyllt någonstans som det ska vara på morgonen egentligen. Så vi stod hela morgonen och preppade och när klockan var 10 så hade vi bara tomater kvar att skiva, så då tänkte jag sätta mig och äta men just då kom det typ ett busslass med norrmän, ett lag eller något. Alla ville ha våra smörgåsar. Så där stod Maud och jag och började göra dessa smörgåsar. Tur som vi hade så kom Therese kvart över 10 (hon börjar först halv 11) men hon fick slänga sig in och hjälpa oss. Så på 30 min hade vi gjort mellan 30-40 smörgåsar, det innebär mer än 1 smörgås i minuten, det är inte illa. Sedan fick jag sätta mig och äta för jag kände mig svimfärdig. Men ja, jag fick sitta 1 min innan jag fick fortsätta jobba. Så på hela dagen idag har jag suttit 1 min :P......
Efter detta busslasset så har det bara rullat på, vi har haft hur mycket som helst att göra. Det vi har gjort hela dagen är att preppat, bakat bröd och hjälpt kunder, något annat har vi inte hunnit med. Det har varit väldigt mycket att göra precis hela tiden, och högt tempo precis hela tiden också. Så ja, denna dag har varit väldigt jobbig, så nu är jag verkligen totalt helt slut... När jag gick vid 3 i eftermiddags så hade vi sålt 250-300 smörgåsar vilket är väldigt mycket.
När jag väl hade slutat och jag stod och väntade på bussen så ringde Malin. Hon hade inte fått jobbet i fjällen, men hon vill att jag ska prata med min chef och se om vi behöver folk (vilket jag vet att vi behöver) Så vi får se vad som händer där. Det hade ju varit väldigt roligt om Malin och jag hade jobbat på samma ställe. Vi jobbar ju så bra ihop också. Så vi får se vad chefen säger =)

Nu sitter jag ute hos älsklingen och gör inte så mycket, hade tänkt kolla på ”Bron” om en liten stund bara innan jag somnar. Ja jag satt och halvsov lite förut när vi satt framför tv:n och väntade på att maten skulle bli klar :P

Hoppas att ni har haft en bra dag =) Kram på er
//CarroEllen