CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Helt slut

Godkväll bloggen!
Ja då ska jag äntligen snart få sova. Idag har jag varit enormt trött verkligen, läste fel på prepplistan imorse och sedan har jag frågat kunder flera gånger vad de sa att de ville ha :P Så ja, denna dag har varit bra seg faktiskt eftersom att jag inte har velat något hellre än att gå hem och lägga mig och sova.

Annars idag så fick jag min namnskylt =) :P och så fick jag även veta att en av dem som jag har lärt känna lite bättre och som jag tycker är väldigt trevlig att jobba med har sagt upp sig eftersom att hon har fått ett annat jobb, heltidsjobb då. Så det är lite tråkigt.... =(


Apropå jobbet, på måndag börjar jag jobba "på riktigt" jag börjar med lönebidrag vilket kommer att bli betydligt mer pengar än vad jag får idag, så det ska bli väldigt härligt =)


Under eftermiddagen och kvällen så har Malin varit här :D Det var väldigt trevligt att träffa henne igen efter ett antal veckor. Vi skulle ju egentligen träffats i helgen också men tyvärr ska ju hon jobba =( Men nästa helg hoppas jag att vi kan ha en Malin och Carro helg :D <3


Imorgon är det jobbet som gäller och sedan åker jag ut till Jesper för 5 helgen i rad... Men denna helgen ska vi nog spela badminton och lite sådant också :D Så det ska bli trevligt =)


Ne nu ska jag snart sova.


//CarroEllen