CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Veckan som varit

God morgon bloggen! Ja jag har helt enkelt inte hunnit med att skriva här i veckan, har verkligen haft fullt upp.

I måndags var det väldigt lugnt på praktiken, efter lunch satt vi två timmar och bara pratade, hade inget att göra.

Resten av veckan har vi haft väldigt mycket att göra, det har varit fullt upp hela tiden och jag har suttit ner max 5 min på praktiken, så gissa om jag har varit trött när jag har kommit hem :P Men jag stortrivs verkligen där =)


I onsdags var mamma, Mikael, Nea, Malin och jag ute och åt på restaurang Divan, en turkisk restaurang eftersom att jag fyllde år i torsdags. Där var det väldigt god mat, men det var så himla mycket så den enda som åt upp all sin mat var mamma haha :P Supergott var det verkligen =) Jag åt kyckling med grönsaker och champinjoner och ris =) Till efterrätt hade både Malin och jag tänkt ta chokladmousse men då var den slut, likaså en vaniljbakelse som jag ville ha ist. Så det blev "Baklava" supersött var det verkligen. Det var väl okej men inget som jag så gärna äter igen...


I torsdags på min födelsedag så uppvaktade mamma och Mikael mig när jag satt och åt frukost =) Sedan på eftermiddagen så kom älsklingen förbi en sväng så lagade vi god mat, lax :P =) Just när jag skulle följa Jesper ner till bussen så kom Nea förbi en sväng =)  Det var väldigt trevligt =) Sedan kom Thomas och hämtade henne och jag fick min present av dem =)


Utav Malin fick jag två st turkosa handdukar som jag ville ha (men det hade inte Malin en aning om) och ett fint armband som hon hade köpt på Mallorca, utav mamma och Mikael så fick jag 4 st handdukar, samma som dem jag fick av Malin fast andra storlekar =) Utav älsklingen så fick jag rengöring till dataskärmen och ett kamerastativ, just vad jag hade önskat mig, utav hans föräldrar fick jag en ask med fina chokladpraliner och av Thomas och Nea fick jag en extern hårddisk. Så ja, allt jag fick hade jag önskat mig, det är inte ofta man får det :P =) Tack alla! =)


I fredags kväll åkte Malin och jag hit ut till älsklingen. Då hade Jesper lagat supergod tacopaj till oss =) Sedan satt vi och kollade på film, den nya Irene Huss som jag har sett några gånger nu :P =) Igår var vi och handlade och gick en liten promenad, annars tog vi det ganska lugnt. Och igår kväll satt vi och kollade på en film "The roommate" Den var väl okej, men ingen höjdare.


Idag ska vi spela badminton och sedan laga middag till 6 pers. Det blir linsbiffar med ris och sallad. Till efterrätt blir det Malins goda smulpaj :D Och ikväll åker Malin och jag hem, och imorgon börjar ännu en ny vecka, tiden går så fort, var tar den vägen?


Ne nu kanske det är dags att gå upp ur sängen, nu har älsklingen vaknat också, bara Malin kvar nu då.


Kram på er alla bloggläsare! =)