CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Hemma igen efter trevlig helg

Godkväll bloggen!

Ja då var jag hemma igen efter en väldigt trevlig helg med Malin och älsklingen hemma hos honom =)


Ja då var denna veckan också slut nu då. Det är riktigt skrämmande vad fort det går, får se vad veckan som kommer har att erbjuda.

Jag måste i alla fall iväg och köpa present till älsklingen i veckan eftersom att han fyller år på söndag. Sedan borde jag åka till morfar i veckan också någon dag.

Sedan borde väl Malin få reda på hur det blir med hennes vinterjobb i fjällen i veckan också. För hennes skull hoppas jag att hon får jobb där, men samtidigt inte. jag kommer att sakna henne väldigt mycket och det kommer att bli så tomt under 4-5 månader. Jag vill inte att hon ska åka iväg....


Denna veckan som kommer ska jag verkligen försöka bli bättre på att skriva här, jag hade bara fullt upp förra veckan och hann helt enkelt bara inte med det, men skärpning nu denna veckan!


Nu sitter jag i min säng hemma och saknar redan älsklingen och känner mig samtidigt en aning trött. Imorgon är det praktiken som gäller, tredje veckan redan, usch vad fort det går.... Det säger man alltid numera känns det som :P Men det är ju sant... Men får iaf se vilka jag jobbar med imorgon. Det är två personer som jobbar där som jag har lärt känna dessa veckorna som är väldigt roliga och trevliga =)


Ne, nu är det dags att sova. God natt!


/CarroEllen