CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Fredag

Godkväll bloggen!

Ja då var snart denna fredag över och jag sitter för ovanlighetens skull hemma en fredagkväll, det var längesedan jag gjorde det. Jag brukar ju oftast träffa Malin eller Jesper på fredagar och över helgerna men denna helgen så har Jesper scouter och Malin kommer hem från Mallorca sent inatt.

Det känns väldigt konstigt faktiskt att sitta hemma utan någon av dem nu, det gör att det inte känns som att det är helg, utan bara som vilken vardag som helst, och imorgon är det en ny dag att sitta här hemma själv. Men nej så är det inte. Imorgon ska mamma och jag iväg och shoppa lite och även hälsa på en kompis till mamma i Kungsbacka =) Så det ska bli trevligt.


Ja Malin har som sagt var varit på Mallorca nu en vecka och landar i Sverige sent inatt. Har saknat henne verkligen, har inte pratat med henne någonting. Så ska bli härligt att prata med henne imorgon :D <3


Ja denna dag var ju då tack och lov min sista som jag bara har gått hemma. På måndag börjar jag på på praktik på subway. Det ska bli roligt, men samtidigt känner jag mig lite nervös. Jag vill bara få ordning riktigt på min vardag, ha något att göra på dagarna. Så jag hoppas verkligen att det kommer bli bra där. Restaurangchefen verkar ju väldigt trevlig i alla fall, och även chefen eller vad han nu är för något =) Så håll tummarna för mig! =)


Sedan vill jag fortf. väldigt gärna att Malin och jag ska hitta en lägenhet tillsammans. Får prata med henne om det i helgen igen, men samtidigt så hänger det mycket på om hon får jobbet i fjällen eller inte, det får hon ju veta först i mitten av oktober.

Såg ju nu på boplats att våra störiga grannar ska flytta =) De röker nämligen dygnet runt och röken kommer alltid in till oss, de grillar på balkongen och de spelar hög musik. Nu är det troligtvis då slut på det. Ska bli så himla härligt.


Nu har jag ju varit ett par dagar hos älsklingen. Vi har inte gjort så mycket, han har behövt plugga så mycket, men jag tycker bara det är härligt att ha honom bredvid mig då även om vi inte gör något speciellt <3


Ja det var väl det jag hade och skriva för tillfället tror jag, kommer inte på något mer just nu i alla fall.


//CarroEllen