CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Börjar på måndag

Hejsan bloggen!

Ja nu blir det ett litet snabbt inlägg här innan jag ska sova.


På måndag börjar jag jobba, eller ja det blir praktik nu i en månad och om det går bra så blir det anställning från den 1 november =) Så ja vi får se hur det blir. Jag kan väl säga så här att just nu känner jag att jag har tappat gnistan med det eftersom att det har gått så lång tid nu, men det blir säkerligen bättre om ett par dagar.


Idag har jag inte gjort mycket alls. Jag har mest suttit här vid datorn och kollat på film och olika serier. Det ska bli så skönt att slippa gå här hemma själv varje dag och inte prata med någon på dagarna, jag är ju så himla trött på det.

Så eftersom att jag har denna veckan också då så åker jag ut till älsklingen imorgon mitt på dagen. Han pluggar hemifrån imorgon och kom själv med förslaget att jag kunde komma =) älskar honom <3 Så jag tror att jag kommer hem på fredag morgon, men vi får se lite.

Det ska i alla fall bli trevligt att träffa honom igen trots att det bara var 2 dagarsedan. Men så fort jag åker från honom så saknar jag honom, det kallar jag kärlek... :P =)


//CarroEllen