CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Hemma igen efter trevlig helg

Hejsan bloggen!

Ja då var snart även denna måndag över igen, var tar veckkorna vägen?


I helgen har jag varit ute hos älsklingen. Vi har haft det väldigt trevligt. För en gång skull har vi inte suttit lika mycket vid datorerna som vi brukar göra, och när vi väl har gjort det så har det bara blivit max en timma i streck sedan upp och göra annat.


I fredags kväll behövde Jesper plugga eftersom att han har väldigt mycket i skolan just nu, så det fick han göra. Senare under kvällen tror jag att vi satte oss och kollade på en film fram tills att Jesper blev supertrött. I vanliga fall brukar det vara jag som nästintill somnar framför en film, men denna fredagen var det ombytta roller :P


I lördags möblerade vi om lite i deras gamla hus för där ska Jesper testa på att bo själv nu ett tag. Vi får se hur det kommer att gå, tur att han har sina föräldrar knappt 20 m därifrån :P

När vi nästan var klara med det så lyckades jag göra någon konstig rörelse med ryggen så den har jag en aning ont i idag =( Hoppas att det går över snart.


Igår gjorde vi egentligen inte så mycket, men dagen gick så himla fort ändå. Jesper och hans mamma var iväg och spelade tennis i en timma så då var jag med och kollade. Annars gjorde vi väl inte så jättemycket igår, tog det ganska lugnt. Men det tycker jag var väldigt trevligt ändå, det var liksom inte som det brukar vara annars, vi sitter vid varsin dator och inte säger något till varandra. Ja denna helgen har varit väldigt trevlig. Vi har skrattat och skämtat med varandra också som vi gör ganska sällan. Tack älskling för en trevlig helg! =) <3Idag har jag inte gjort så mycket egentligen, eller jag har faktiskt bakat bullar som jag har pratat om så länge. Det blev både kanel- och vaniljbullar, supergoda =)


Ikväll ska mamma och jag göra köttfärssås, hon ville tydligen vara med och göra den :P Så nu väntar jag bara på att hon ska komma hem.


Hoppas att ni också har haft en bra helg =)


Kram på er alla bloggläsare!