CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

22 september

Hejsan bloggen!
Ja det blir sent idag igen, samma som igår...

 

Anledningen till att jag inte har skrivit något här i veckan är för att jag har absolut inte haft något att skriva om. Mitt liv står still just nu, det händer ingenting. Nu går jag bara på och väntar på att de ska ringa från Subway och säga att alla papper är klara, att jag kan komma dit och börja jobba. Och att jag bara hoppas att det blir bra där. Jag vill verkligen få ordning på min vardag igen.

Nu när jag har gått hemma så länge också så har jag blivit lite smått deprimerad. Jag går liksom här hemma själv på dagarna och pratar typ inte med någon, och jag gör samma saker varje dag. Det är långt ifrån roligt.

Sedan är det också det att eftersom att jag blir så himla rastlös nu när jag bara går hemma så påverkar det Jesper och mig också. Han har ju liksom skolan och pluggar i massor, och jag har ingenting. Det känns väldigt jobbigt. Ne jag vill bara få ordning på min vardag och kan inget annat än att verkligen hoppas att det blir bra på det jobbet..

 

Sedan hoppas jag just nu också väldigt mycket på att Malin och jag hittar en lägenhet tillsammans. Det hade varit så himla roligt och trevligt om vi hade hittat något tillsammans =)

 

Ja det blev ett litet inlägg inatt ändå. Men nu måste jag sova. Kram på er alla bloggläsare =)