CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Snart helg igen

Godkväll bloggen!

Nu sitter jag hemma i min säng och gör så gott som ingenting.

Imorse när jag vaknade kände jag att jag hade ont i halsen "Nej inte nu" tänkte jag eftersom att jag snart börjar jobba. Nej jag har inte hört något än från subway, jag vet bara att jag har fått det, har bara ingen aning om när jag ska börja, massa papper som måste bli klara innan ju.


Idag har jag inte gjort mycket alls, lite småsaker bara, strukit kläder och så. Annars har jag kollat på en del film, eller serier. Ja det är så mina dagar ser ut nu när jag går hemma varje dag. Men idag var det ändå lite trevligare än vad det brukar vara. Jesper pluggade hemifrån så han satt jag och pratade med på msn, och Malin var hemma under eftermiddagen så då satt jag och pratade med henne i telefon i en timma också =)


Imorgon eftermiddag åker jag ut till Malin, eller ja, det blir en cykeltur =) Så jag sover där till lördag. På lördag åker vi först en sväng hit hem och sedan in till stan. Både Malin och jag har lite saker som vi måste köpa. Det ska bli trevligt =)

Sedan får vi se vad som händer på kvällen där, vet inte det riktigt än faktiskt.

På söndag ska jag troligtvis med älsklingen på bio. Vi ska se "Jägarna 2" Malin ska ev med också =) Sedan åker jag ev med älsklingen ut till honom och åker med honom in igen på måndag morgon så jag är hemma runt 8 tiden =) Även detta kommer att bli en trevlig helg :D Det behövs efter en enormt tråkig vecka här hemma själv på dagarna...


Ja det var väl det jag hade att skriva här just nu tror jag.


//CarroEllen