CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Helgen

Hejsan bloggen!

Nu sitter jag i min säng och gör inte så mycket. Jag känner mig av någon anledning väldigt trött, och så har jag lite smått huvudvärk också, inte roligt.


Denna helgen har varit väldigt rolig och trevlig. Det började redan i torsdags. Då åkte jag till Lindome och var hos Mikaels mamma och lilla Tessan (hennes lilla dvärgpudelvalp), där sov jag också. Det var väldigt trevligt, kul att få lära känna de lite också. Tessan var ju supersöt verkligen. Hon är väldigt lugn, men om man busar lite med henne så blir hon riktigt busig. Hon följde efter mig var jag än gick, så söt.

Vid två tiden i fredags åkte jag hemåt igen. Väl hemma så kom Malin efter en liten stund och lite senare kom även älsklingen. Vi hade en taco och filmkväll, det var väldigt trevligt.

Igår förmiddag åkte vi till Liseberg med några från Fässberg. Det var väldigt trevligt och roligt. Tyvärr var det dåligt väder den första timmen eller något sådant men det blev bättre sedan. Tyvärr var det en hel del folk där så det var ju typ 20 min kö till varje attraktion, men vi fick åkt en del ändå. Vi var hemma vid 10 tiden igår kväll, så det blev en lång dag, men det var väldigt trevligt.


Idag har vi inte gjort mycket, vi satt och kollade på bilder på Jespers dator i förmiddags. Vi har även gått en liten promenad och varit uppe hos Bosse och kollat på hans nya möblering i hans vardagsrum.


Ja det är väl så min helg har sett ut. Det var varit väldigt trevligt.


Hoppas att ni har haft en bra helg.

//CarroEllen