CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Lördag och skitväder

Hejsan bloggen!

Sitter nu hemma hos Jesper vid hans skrivbord. Jag tycker det är så härligt att sitta vid ett skrivbord, hur kan jag egentligen sakna ett litet skrivbord så mycket? :P haha. Men det gör jag :P


Idag får vi se vad som händer, ta det ganska lugnt som vanligt tror jag, men i eftermiddag ska vi baka en tårta eftersom att Jespers pappa fyller år imorgon =) Så imorgon blir det till att gå upp tidigt också, vid 8 eller något sådant, får väl bara lägga sig tidigt ikväll :P =)


Imorse vaknade jag vid halv 9 av att jag hörde Jespers mamma halvgapa mitt utanför Jespers dörr om hur mycket det åskade ute. Så efter det kunde ju inte jag somna om. Men men. Det har åskat en hel del här nu under morgonen vilket jag tycker är väldigt härligt på flera sätt, men samtidigt lite jobbigt, jag tycker ju det är intressant att sitta och följa radarbilderna på smhi:s hemsida :P =) Det är flera personer som har sagt till mig nu att jag borde bli meterolog haha :P Men ne det får vara, även om jag tycker det är intressant med väder, hur det påverkar naturen och oss människor.


Igår kväll vid 10 tiden tog faktiskt älsklingen och jag en liten promenad. Det var väldigt härligt, det var 20 grader ute så man behövde ju inte direkt någon jacka, helt underbart var det =) Men pga det så var det ju också svårt att somna inatt :P hehe. Men men, nu ska man inte klaga på värmen när kylan är påväg tillbaka igen.

Först såg vi en katt som lekte med en liten mus, och just när jag hade tänkt ta ett litet kort på musen så tog katten den i munnen och hoppade över staketet, typiskt! :P Sedan såg jag även en liten igelkott som jag faktiskt fick ett kort på, dock blev den ju väldigt rädd när jag stannade vid den, men det är som vanligt.


 


Ni får ha en bra dag alla bloggläsare!

//CarroEllen