CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Konstig vecka

(Långt inlägg)


Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma hos älsklingen och skriver detta. Ja jag vet inte riktigt var jag ska börja egentligen. Men ja, denna veckan har varit bra konstig känner jag. Jag har inte mått så bra pga lite olika saker. Det är liksom det att det har hänt så himla mycket i år. Det var ju syrran som flyttade tillbaka till Hälsö efter att hon och mamma hade grälat, sedan var det andra saker hemma, sedan har det varit jobb för min del, det har varit sommarstället som det har väckt en del minnen från med mormor och så. Och så har jag varit/är orolig för älsklingen. Det är inget jag vill prata om! Och lite annat mellan Jesper och mig, inte heller något jag vill prata om! Så igår brast det för mig, jag orkade verkligen inte, jag visste inte vad jag skulle göra. Jag var ute hos Malin då och jag bara brast ut i gråt, jag kunde bara inte hjälpa det, det bara kom. Så satt vi och pratade i två timmar och så ringde jag även älsklingen och berättade hur jag kände. Men nu är allt typ löst, eller det mesta iaf, tack och lov! =)

Men igår skulle jag ju egentligen på anställningsintervju, men eftersom att jag mådde så dåligt som jag gjorde så hade jag inget val, jag fick ringa min sius på af och avboka det, så hon skulle fixa en ny tid sa hon. Så ja vi får väl se hur det blir med det. Trots att jag kände mig så himla dum som fick ringa och avboka det så ångrar jag det inte, jag hade bara inte klarat av det igår, inte med tanke på så som jag mådde. Det är liksom så himla många faktorer som påverkar en ibland asså. Tänk bara om det mesta hade varit lätt, tänk om kärlek hade varit lättare än vad det är.......


Sedan är det liksom det att det känns verkligen som att mamma vill få ut mig hemifrån, hon vill att jag ska flytta hemifrån. Det vill väl jag på ett sätt också, men jag vill inte flytta själv, plus att nu när mamma och Mikael letar hus så vill jag ju flytta med dem. Jag tycker det är så härligt att bo tillsammans med de två, de är så roliga, och Mikael känns som en pappa, en som verkligen bryr sig om mig, det har ju inte min riktiga pappa gjort som en pappa ska göra de senaste åren om jag säger så. Det är nog därför jag vill flytta med de också. Och så blir det ju så nu också att när jag letar lgh till mig så letar de hus till sig, det känns så dumt, känns så konstigt, det är väl egentligen självklart att om de letar hus till sig så vill jag egentligen flytta med. Jag saknar verkligen att bo i hus, har ju inte gjort det på nästan 4 år. Visst det är inte så jättelång tid, men jag är så förbannat trött på att bo så trångt som vi gör. Som jag har sagt nu till flera personer, och när jag sa det till mamma så stirrade hon bara på mig, jag har sagt "när jag får ett större rum eller flyttar hemifrån så är något av det första jag ska köpa ett skrivbord med en riktig stol" Ja det kanske låter konstigt, men det är nog det jag saknar allramest tror jag faktiskt, och inte heller behöva ha mycket av sina saker lagda i lådor.


Ja asså det är så mycket som händer just nu, mycket jobbigt som även har hänt i år. Varför är det alltid så att allting ska hända samtidigt? Det är bara så förbaskat jobbigt.... Och för att inte allt detta skulle vara nog så var det en annan sak som jag såg på fb igår, men inget jag vill skriva om här..!


Förut idag så ringde Mikael mig och frågade hur det var med mig osv. Det kändes konstigt men så härligt, någon som verkligen bryr sig, han som är typ som en pappa för mig... Och nu senare ikväll ringde mamma också och frågade hur det var med mig och när jag kommer hem osv. Hon berättade också att på måndagkväll ska vi åka och kolla på ett hus :D Jag säger inget mer än, vi får se helt enkelt =) Så ja, som sagt var, det är väldigt många bolllar uppe i luften just nu om allt möjligt verkligen, lite för mycket egentligen känner jag, det var också därför det blev som det blev igår. Men ja, sånt är livet.


Ne, nu kanske det är dags att sova, och krama om älsklingen lite =)

Vi har lite planer för imorgon men det beror på vädret. Är det okej väder, inte regnar och blåser så mycket så ska vi ut och paddla kanot =) Ska bli trevligt, hoppas bara att vädret tillåter det.

Kram på er alla bloggläsare! =)