CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Onsdag 16 augusti

God kväll bloggen!

Sitter nu hemma i sängen och känner mig verkligen helt slut. Idag har jag ju varit på af en sväng och pratat med Marina. Någon gång under de 2 kommande veckorna så ska jag på intervju på subway. Vi får se hur det blir..


Sedan var mamma och jag i stan för att köpa present till Cissan som fyller 18 år idag =) så träffar henne till helgen =)

Så ja, nu är jag verkligen hur trött som helst. Jag är ju inte helt frisk heller. I förmiddags hade jag feber, frös och var verkligen hur trött som helst. Men ja, jag fick ta en värktablett innan jag åkte förut så orkade jag af och stan iaf.


Imorgon åker vi till Brevika och jag kan säga att jag inte direkt har någon större lust att åka dit egentligen. Dels mår jag ju inte 100% bra och så känns det som att det kommer gå så himla segt däruppe nu, Rico ska ju inte med den här gången heller, hmm... Och så saknar jag Malin som jag inte har träffat på 2 eller 3 veckor, och så saknar jag älsklingen trots att vi sågs senast igår. Men vi har liksom varit med varandra i 2 veckor i streck nu, så då blir det så himla tomt när man åker hem till sig igen..


Sedan kom Mikael hit idag också och även hans mamma med lilla pudeln Tessan. Tessan var verkligen supersöt nu, hon var större mot sist jag såg henne men så himla söt. Jag vill också ha en liten dvärgpudel =)


Jag kommer att ladda på mitt bredband och ta med nu men det fungerar ju inte så jättebra däruppe, men det är alltid något. Så vi får se om jag bloggar något däruppifrån =)


Nu ska jag nog snart sova innan jag somnar med datorn i knäet. Ja jag är verkligen ovanligt trött, samtidigt som jag känner mig deppig av någon anledning. Jag kanske borde börja ta de järntabletterna varje dag nu, slarvar bara med det, så jag kanske får skylla mig själv... Men men.. Kram på er alla bloggläsare =)