CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Hemma igen

Hejsan bloggen!

Då var man hemma i Göteborg igen då. Nu är det slut på lugnet utanför huset. På sommarstället så är det ju så himla lugnt, det ligger ju mitt ute i skogen typ, en liten by kan man nästan säga.

Det känns både härligt och tråkigt att vara hemma igen. Det är så härligt däruppe med lugnet, själva miljön är avslappnande. Vi har gjort lite allt möjligt i veckan faktiskt, och jag har haft framme kameran så gott som varje dag tror jag faktiskt, så det är en hel del bilder, tror dock inte att jag lägger upp alla här tyvärr, det hade blivit så himla mycket, får väl lägga upp de lite då och då. Vi var ju i Oslo en dag också, i onsdags och därifrån har jag hur mycket bilder som helst =) Men de lägger jag upp en annan dag, idag blir det några stycken bara.


Från söndagen


  

När mamma och Rico hade kommit hem från sin skogsmorgonpromenad så hade mamma plockat lite kantisar (kantareller) Årets första kantisar är så himla goda så det inte är sant, dessa stekte vi och lade på smörgås, supergott! :D  På kvällen satt vi nere på bryggan och fiskade och eldade, grillade tror jag också vi gjorde. Jag fiskade och fick en abborre som vi grillade och sedan fick jag även den lilla som mamma håller i, vi skulle slänga i den men tyvärr så hade den svalt hela kroken så den hade inte överlevt.

 

Från måndagen

 

  

Mamma, Rico och jag tog oss en riktigt härlig skogspromenad, Rico fick hoppa över väldigt många stockar då, så efter den promenaden så fick han badat i sjön och så frös han så mycket under kvällen och då såg han ut som på bilden. En riktigt frusen vovve som ligger i sin korg med sin egna fleecefilt över sig.

 

 

Ja det var de bilderna jag hade att bjuda på just nu. Tror inte ens att jag har lagt in alla bilder från kameran till datorn än, får sitta och greja med det imorgon =)

Hur har er vecka varit? =)

Kram på er alla bloggläsare! =)