CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Fullt upp och bara rörigt

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan med älsklingen och skriver detta.

I veckan har jag haft fullt upp verkligen, har inte suttit så mycket vid datorn, eller nja, det kanske jag har gjort men Jesper hämtade hem The sims 3 i veckan som vi har suttit lite med :P hehe det är ju skitroligt :D :P xD


Från början var det ju tänkt att jag ska åka med Diana (Ricos matte) upp till sommarstället på fredag, men nu var det något som hon hade glömt att hon skulle iväg på på lördag, så varken mamma eller jag vet om hon ska åka upp... Sedan var det prat om att Mikael ska åka upp men att han isf åker på lördag men han vet inte alls än. Sedan är det då Bosse som funderade på att åka upp men eftersom att han inte har hört av sig så ska han antagligen inte det... Så frågan är hur då jag ska komma dit upp till helgen, jag får väl troligtvis ta bussen. Det har jag ingen lust med alls egentligen. Den bussen tar 3 timmar ganska precis, och sitta på den själv är ju inte så jätteroligt =( Så ja, vi får se hur det blir, hoppas iaf att jag får svar av Diana imorgon om hur hon gör... Har verkligen ingen lust alls att ta bussen upp....


Jag ska iaf upp till helgen och stanna där ca 1 vecka med mamma, hon är ju kvar där sedan förra veckan tlsm med Rico =) Så nästa vecka ska mamma och jag greja massor, bla på stranden som jag började att göra ordning för några årsen... Så ja, vi får väl se hur det blir.

Jag ska iaf ladda på bredbandet när jag åker dit så får jag hoppas att det fungerar däruppe. Det borde göra det egentligen, dock gör ju inte morfars det. men men vi får se.


Nu är det snart dags att sova. Imorgon är det ju sista arbetsdagen innan semester =) Sedan får jag ju veta först i början av augusti hur det blir till hösten. Så imorgon kväll har jag sedan två månader ledigt =)


Tyvärr har jag inte hunnit med att lägga in bilderna från förra helgen på datorn än men de kommer så småningom.


Kram på er alla bloggläsare! =)