CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Fullt upp innan midsommar

God morgon bloggen!

Jag har tänkt att sätta mig här och skriva varje kväll det senaste men jag har haft fullt upp verkligen. Igår stod jag här hemma och gjorde chokladformar till efterrätten ftill midsommar, och så kom Mikael förbi också och hämtade lite saker och visade upp lilla Tessan, Mikael mammas lilla dvärgpudel som är ca 10 veckor. Jag tog flera kort men får lägga upp de någon annan dag. Så igår kväll blev det väldigt sent, jag var klar med formarna halv 10 och Mikael och Tessan åkte vid kvart över 9.


Ikväll ska jag göra potatisgratäng, mousse till chokladformarna, jag ska ju ha både choklad och hallonmousse. Sedan ska jag packa, ev med mamma och handla och greja lite annat nu innan vi åker, vi åker ju imorgon eftermiddag =) Så ikväll kommer det verkligen att bli fullt upp, hoppas att Malin kommer och hjälper mig trots att hon har avskuren fingertopp, man ska ta det lugnt med knivar Malin :P


Ne nu måste jag gå ni får ha en bra dag alla bloggläsare så får jag se om jag bloggar från Malins telefon imorgon eftermiddag. Kram på er =)