CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Måndag 20 juni

God kväll bloggen!

Sitter nu i sängen och känner mig verkligen helt slut. Denna dag vet jag inte riktigt vad jag kan säga om, den har känts lång men ändå kort... Jag slutade strax efter kl 3 idag men ja jag vet inte. den har helt enkelt varit lång men ändå kort....


Annars nu ikväll har jag inte gjort så mycket, kollat lite vad jag ska ha med till sommarstället över midsommar bara. Ja mamma, Malin, Jesper, Rico och jag åker dit på torsdag och kommer på något sätt hem på söndag, mamma ska vara kvar nämligen. Sedan jobbar jag måndag-torsdag sedan går jag på semester :D Det ska bli helt underbart med semester, det behövs verkligen nu känner jag.

Sedan nästa helg på lördagen tror jag så åker Ricos matte och jag upp till sommarstället igen och så stannar jag där med mamma några dagar. Vi ska greja lite på stranden, ett projekt som jag startade för många årsen men som har legat nere de två senaste åren eftersom att vi inte har varit där så mycket, eller jag har inte varit där så mycket. Sedan pratade vi om att baka bröd och lite sådant också, och även ev åka till det nya köpcentret i Töckfors. Vi har faktiskt aldrig varit där, vi var ju alltid i Årjäng förr, tråkigt att Börsen (en väldigt bra klädaffär) stängde igen.. Men men. Så då ska jag ladda på mitt mobila bredband också och hoppas att det fungerar däruppe. Det är ju inte så många som gör det eftersom att det är mitt ute i skogen. Men ja vi får se helt enkelt.


Nu känner jag mig bara som sagt var helt slut, saknar älsklingen och tycker det är så enormt tomt här hemma nu när inte Mikael bor här längre =( Hoppas verkligen att de kan hitta tillbaka till varandra.... Han skall iaf komma förbi en kväll med hunden som han och hans pappa köpte till Mikaels mamma i födelsedagspresent, en liten pudelvalp. Jag har sett den på kort och den är bara sååååååå söt, en sådan skulle man ha, jag vill ha en hund igen... Tänk vad underbart det hade varit att ha en liten hund som låg bredvid en i sängen nu, saknar verkligen det från det halvåret som vi hade hund. Även om det var för mycket så var det sååå mysigt när Jeppe som han hette låg bredvid mig i sängen på natten.


Hoppas att ni har haft en bra dag =) Kram på er


Dagens ordspråk

De flesta skulle ha mycket att glädja sig åt om de bara hade tid.