CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Trevlig men trötta helgen...

Godkväll bloggen!

Igår kväll satt jag med Malins telefon och skrev ett inlägg här men tydligen tog jag för lång tid på mig så just när jag skrev sista meningen så loggades jag ut, lagom roligt.


Denna helgen har iaf varit väldigt trevlig och gått så enormt fort, vi har också varit väldigt trötta, iaf Malin och jag, det blev nämligen väldigt sent i fredags, ska försöka ta det från början.


I fredags kväll var vi alla tre här hemma (mamma, Malin och jag) väldigt trötta. Vid 23 tiden i fredags kväll så satt Malin och jag i min säng, jag satt vid datorn och Malin sa flera gånger till mig ”nu somnar jag snart” Just när hon hade somnat och jag just hade tänkt stänga av datorn så var klockan 23:10. Då hör vi en bil som slirar i rondellen, sedan hör vi hur den kör mot vårat hus och så hör vi först en smäll sedan en till och bilen blir tyst. Vi flög ur sängen och sprang ut till köket och kollade ut genom fönstret. Där såg vi en bil som stod på trottoaren, eller på gräsplätten mellan vägen och trottoaren, den hade kört ner en lyktstolpe och sedan in i ett träd. Mannen som körde hade tydligen stuckit direkt, grannarna såg honom. Så mamma sprang ut och Malin och jag stod kvar i fönstret.

Bilen var totalkvaddad framtill, lyktstolpen låg under bilen och trädet var rakt in i sidan.

Grannarna ringde polisen som kom efter en stund med hund som nosade rätt på mannen som hade kört. Vi stod i fönstret typ hela tiden, jag var ute och tog lite kort bara innan polisen kom. Sedan satt Malin och jag i fönstret med det öppet i två timmar och lyssnade på poliserna när de pratade. Bilen var tydligen stulen.

Detta hände 23:10 och de bärgade bort bilen kvart över 1 då även polisen åkte. Den sista personen som var kvar var elektrikern som fixade sladdarna till lyktstolpen :P

Det var ju ren tur egentligen att trädet stod där, hade det inte gjort det så hade bilen kört rakt in i husväggen och troligtvis då också dragit ner en balkong, samtidigt är det väldigt synd på det trädet. Nu lutar det massor och det kommer ju att dö så det kommer de få ta bort.. Det konstiga är att jag senast någon timme innan detta hände klagade på alla lyktstolpar utanför som gör att jag får så ljust på mitt rum varje natt, men nu är det ju en lyktstolpe mindre, iaf till de sätter upp en ny... Tur var det också att ingen blev skadad, det hade ju likagärna kunna gått någon där på trottoaren när det hände.

Så ja, vi somnade runt 2 tiden natten till lördagen :P Sedan skulle vi ju upp igår morse för att åka till stan, gissa om vi var trötta. Haha..



   



Igår var vi som sagt var då i stan, eller först i stan sedan åkte vi till Allum. Mamma och Diana skulle boka en resa och under den tiden så träffade Malin och jag en kompis =) sedan gick vi även på en gammal klasskamrat från Fässberg = ) Så där stod vi fyra och pratade lite, det var väldigt trevligt att se de två igen :)


Vi fick väl inte köpt så mycket som vi borde igår men det blev lite saker iaf. Sedan köpte jag en klänning i veckan som jag tänkte lägga upp bild på =)


  



Dåliga bilder allihop, batterierna var inte direkt fulladdade i kameran :P Men den klänningen älskar jag verkligen, får allt ta och ha den på midsommar :D


Ne nu ska jag snart sova, imorgon är det ju måndag. Tur att det är kortvecka denna veckan. På torsdag åker vi till sommarstället och firar midsommar så kommer hem på söndag =) Sedan har jag bara 4 dagar kvar så har jag semester i två månader, eller ja, ledig i två månader låter kanske bättre, vet ju först i början av augusti hur det blir i höst.


Nu ska jag snart sova. Hoppas att ni har haft en bra helg =) Kram på er alla bloggläsare!