CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Har inte orkat blogga...

Hejsan bloggen!

Sitter nu hemma med Jesper. Egentligen ska jag vara på praktiken idag men dessvärre har jag blivit dålig i magen och då ska man ju inte direkt vara i kök.. Suck, jag som absolut inte ville vara hemma idag egentligen, har ingen lust att gå runt här hemma då det bara kommer upp tankar. Det är så tomt här hemma nu när inte Mikael bor här längre =( Saknar honom verkligen. Men men, ingen vet ju hur det kommer att bli längre fram, huvudsaken är att mamma och Mikael är vänner och det är de =)


Ja denna veckan har jag verkligen inte orkat skriva något här alls egentligen, sedan har Malin varit här i två nätter nu, hon var ledig igår och åkte till jobbet imorse. Jesper skulle åkt hem imorse också men just när hans buss kom så ringde jag honom och frågade om han inte ville hålla mig sällskap en stund här hemma idag, så han kom faktiskt tillbaka igen, så nu sitter vi här i soffan =) Det känns betydligt bättre, hade inte orkat sitta själv här hemma hela dagen idag.. tack älskling! =) <3


I helgen får vi se lite vad som händer, Jesper har skola på lördag, ett projektarbete som några har under sommaren. Mamma och jag ska troligtvis till stan någon dag och leta efter skor till mig, tänkte även höra med henne om Malin kan följa med och ge lite smakråd =) Hoppas det! =) Sedan ska vi flytta på fästen till en gardinstång som Jesper lyckades dra ner igår när han fastnade i gardinerna, klanten som alltid tar genvägar men som inte alltid slutar bra... ;P


Just det ja, sedan har jag i veckan fått reda på hur det kommer att se ut med min semester i sommar och lite sådant. Det var ju tidigare sagt att jag ska gå juni ut och sedan ledig hela juli, det ska jag också Men jag trodde ju att de hade skickat in papper om att jag skulle få vara där till hösten men tydligen har de inte gjort det, utan de väntar på bokslutet för det halvåret som de har varit igång. Så i början av augusti ska vi höras av och då får jag veta om jag får börja jobba där till hösten eller inte. Så jag har semester i två månader, börjar antingen 29 augusti eller 12 september. Så ja, då kanske jag hinner göra lite saker här hemma också, tex baka bullar, göra pannbiffar som jag har pratat så länge om osv. Men vi får se. just nu har jag inte ork till någonting nästan sedan Mikael flyttade ut, det känns så himla tomt =( Så nu är det ju bara mamma och jag här hemma.....


Men så i sommar kommer väl jag hinna träffa folk också som jag så gärna vill göra. Det roligaste är väl egentligen att samla ihop ett gäng och träffas allihop =)


Nästa vecka blir det verkligen fullt upp. Jag jobbar ju måndag-torsdag, på torsdag tror jag vi skulle stänga kl 16 =) det är ju så många som åker bort ändå så det är ju ingen mening med att ha öppet heldag. Men här hemma nästa vecka ska jag först packa till Brevika, ja vi ska dit över midsommar (hoppas bara att Bosse följer med så vi kommer hem på söndag, får försöka övertala honom) sedan ska jag göra en potatisgratäng som vi ska ha med oss dit, jag är ju inte så förtjust i att bara äta kokt potatis, inte heller sill så mycket. Sedan ska jag även göra efterrätten här hemma innan och den är bra pillig, så den kommer att ta tid, men det är sådant jag gillar =)

Sedan lär jag inte ha med något internet dit upp utan jag får väl använda mammas, Malins eller Jespers telefon isf :P Bara jag som inte har android/iphone telefon :P Men jag vill ju inte ha det heller, bara massa onödiga pengar och så blir man bara stressad över att vara uppkopplad hela tiden. Ne, jag behöver köpa en ny mobil men jag ska INTE ha en iphone eller android, jag ska ha en vanlig gammal hedlig telefon som man kan ringa, smsa och lyssna på musik ifrån, inte för att jag lyssnar på musik något på telefonen nu för tiden, gjorde bara det när jag åkte buss till skolan. Men men. Jag vill nämligen ha kvar mitt kontantkort, jag vill inte ha abonnemang heller. Så ja, jag får nog börja kolla lite på telefoner, min vill ju inte riktigt fungera som den ska längre.


Ojdå, detta blev ett långt inlägg, blir väl så när jag inte har skrivit på några dagar nu för tiden och jag bara sitter här och känner mig lugn.


Kram på er alla bloggläsare! =)