CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Kaos...

God kväll bloggen!

Sitter nu i sängen hemma hos älsklingen och är verkligen helt slut egentligen, men jag får försöka skriva här ändå.


Denna dagen kan jag väl säga som kaos... Det var nämligen så här att halv 12 hade vi en tapastallrik till 6 pers som skulle vara klar. När klockan var två minuter i halv 12 så ber Morgan mig att göra en grönsallad. Mitt i det så kommer alla lunchgäster samtidigt och just då tar också alla grönsaker som vi hade skurit upp slut, så då stod Susanne och jag på samma skärbräda och hackade grönsaker, det var trångt :P

Ca 1 timma efter det så startar jag diskmaskinen (disken hade typ svämmat över redan då) och just när jag startar maskinen så går strömmen för fjärde gången på bara några få månader. Och ja, det var samma saker idag som brukar gå dvs, huvudsakerna; kassan, kortapparaten, kylmontern, drickkylen, kyl, frys, diskmaskin och uttaget där skärmaskinen sitter.

Så Morgan ringde han som brukar fixa det, men han var nere i typ Hjuvik så där stod vi i ca 30 min innan Susanne ringde tillbaka till honom och sa att vi måste få tillbaka strömmen nu. Då var det även en rusch på kött och vi kom ju inte in i kassan eller något sådant, samtidigt svämmade ju disken bara över alltmer, och när jag gick och satte mig och åt så hörde jag en kund som ville ha salami, då blev Susanne väldigt irriterad för då märkte hon att inte heller skärmaskinen fungerade :P Så ja, jag vet inte riktigt hur de gjorde. Men men. Efter ca 30 min kom strömmen tillbaka iaf och under den tiden var det kaos rent ut sagt...

Men ja, detta var andra gången bara denna veckan som den proppen gick, och den sitter på utsidan så vi kommer inte åt den själva... Men det som är så konstigt att de sakerna jag skrev här ovan är de som alltid går men sedan är det spisen som går ibland bara. Konstigt. Men eftersom att det har hänt så många gånger nu så måste de ju nu kolla över det ordentligt för så kan vi inte fortsätta. Det borde ju egentligen vara någon överbelastning men det är det som är så konstigt eftersom att spisen bara går ibland... Mysko. Men ja vi får väl se hur de löser det. Den jäkla proppen går ju ALLTID när vi har som mest att göra också, sååååå störande.


För övrigt så har detta varit en dag då det har varit fullt upp fram till jag slutade vid 4 typ.Ne nu måste jag sova, jag är verkligen helt slut, och hungrig är jag också.. Suck.. Det är nämligen så att på vardagarna så äter jag ca 5 ggr om dagen :O Frukost, smörgås vid halv 11, lunch vid 1, mellanmål vid 4 (när jag hinner) sedan middag vid 6 tiden på kvällen. Ja det är det jag äter på en dag. Väldigt mycket egentligen har både mamma och Mikael sagt hemma. Och det är det, men jag äter lite varje gång och jag går inte upp i vikt för det :P Även om jag kanske behöver göra det..... Men men. Idag har jag iaf inte ätit mitt mellanmål och då brukar jag vara väldigt hungrig på kvällen även om jag har ätit middag. Konstigt det där.. Men men, så är det, och detta går i perioder också... Men men. Nu ska vi sova.

Hoppas att ni har haft en bra dag alla bloggläsare! Kram på er =)