CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Snart helg igen =)

God kväll bloggen!

Då var det snart helg igen då, och då ska jag ut till älsklingen =) Det ska bli väldigt trevligt, var ju ett tagsen vi träffades nu eftersom att han var på scoutläger förra veckan.


Idag har jag smsat en del med en kompis som bor lite utanför Gislaved. Han och hans tjej ska ev till Liseberg i sommar och vill då att Jesper och jag ska med, hoppas verkligen att det blir av, skulle varit väldigt roligt :D Jag har ju inte träffat hans tjej och han har inte träffat Jesper, så det skulle varit väldigt trevligt. Tydligen så är det också så att både Jesper och Henning som han heter älskar att åka saker medan Emily och jag inte är så förtjusta i det :P så det blir ju bra :P haha :P Men vi får väl se, han ska höra av sig iaf =)


Imorse när jag kom till praktiken så regnade det ju och det var ingen som hade kommit, så jag stod utanför med jackan på mig och luvan över huvudet och var inne i mina egna tankar, rätt vad det är så hör jag någon säga i mitt öra "God morgon" med en riktigt sträng röst. Gissa om jag blev rädd. haha jag flög i luften :P Självklart förstod jag ju vem det var utan att ens vända mig om egentligen, det var ju Morgan som började dagen med att skrämma mig för första gången sedan innan han åkte till Turkiet :P haha.


Annars har väl det varit en del att göra idag, men jag slutade ändå strax efter 3 vilket var väldigt härligt. Jag har nämligen hela veckan varit väldigt trött igen, och två dagar i rad nu så har jag haft "stora tappardagen" Idag stod Susanne och skrattade åt mig när jag "jonglerade" med en tårtspade i disken :P haha. Den landade tillslut på golvet :P Sedan har jag tappat massor av saker, så jag har bara försökt undvika att bära tallrikar :P

Och idag när jag skulle ta fram matmästern här hemma så ramlade bara alla silar ut på golvet... Ingenting fungerar riktigt just nu, eller denna veckan. Tur att det snart är helg igen.


När jag var mindre så lärde Mimmi (mormor) mig att sticka, så det gjorde jag en del förr, men jag stickade aldrig något speciellt, bara gjorde liksom. Men sedan hon gick bort så har jag haft ett uppehåll med det, jag har inte stickat någonting verkligen, jag har inte velat det bara... Men När vi var på Hälsö i söndags Malin och jag så hittade jag lite garn därute som jag hade i mina samlingar, så nu har jag börjat sticka igen. Det är samma nu, jag gör inget speciellt, det kan jag inte, jag bara stickar liksom, men vi får väl se om det kan bli en halsduk eller något kanske =) Vi får se =)


Ojdå, nu tickar klockan bara iväg, kanske ska ta och sätta mig och sticka lite och kolla på film innan jag ska sova om en liten stund. Kram på er alla bloggläsare! =)