CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Bilder från gårdagen

God kväll bloggen!

Här kommer lite bilder från när vi var på Hälsö igår och rensade bland mina gamla skolsaker mm =)  När vi väl kom till Hälsö så cyklade vi till AT där Nea låg och solade, så satt och pratade med henne en stund innan vi cyklade till huset.


 

Spöktavla kallade mamma, Nea och jag de tavlorna för som vi gjorde själva, vi gick ut till olika stränder och letade "spökstenar" =)

Sedan är det min radiostyrda bil som jag fick av mimmi och morfar när jag kanske var 10 eller något sådant :P Tyvärr fungerar den inte idag :P


 

Vi fixade lite mat också, eller Nea och Thomas :P Malin och jag stod bara och rörde i potatisen som skulle stekas, grillat kött blev det men stekt potatis, Neas tzatziki och en väldigt god sallad =) Så satt vi ute på balkongen och åt, väldigt mysigt och härligt faktiskt. Många gamla minnen kom tillbaka när vi satt där, men det var ändå trevligt =)


   Ja ni ser ju texten i bilden :P De var väldigt sönderkladdade :P haha.


   Och sist kommer en bild på en plansch som jag hade på min vägg under några år, den är väldigt fin faktiskt tycker både Malin och jag :P =)


Så ja, det var en väldigt trevlig dag faktiskt, kändes bara konstigt (som vanligt) att vara där, nästan så att jag saknade det lite, men ändå inte.... Suck.. Men men, så är det..


Kram på er alla bloggläsare! =)