CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Tisdag

God morgon bloggen!

Hoppas att ni har sovit bra, själv har jag väl sovit sådär. Hade svårt att somna igår kväll och sedan låg jag och funderade på vad Malin och jag ska göra i helgen mer än Toslandafestivalen. Så jag låg och funderade på det, ska prata med henne ikväll hoppas jag så får vi se.


Tur att det bara är idag och imorgon kvar innan jag är ledig, jag är verkligen helt slut redan, är inte alls van vid att jobba så länge som jag gjorde igår, iaf inte på en måndag, det är på fredagar som jag brukar göra det, men nu ska jag göra det hela veckan, jag kommer att vara helt slut imorgon kväll..


Idag får vi se hur det blir, vi har ju en hel del buffeér idag och så pratar de ju om skitväder, eller ja, kraftig åska, lagom roligt, men men. Torslanda brukar ju klara sig någorlunda :P =) Det är lite konstigt men det är faktiskt så det är. Bara för att vi ligger mittemellan stan och öarna. Förra året kommer jag ihåg att jag läste om hur mycket det hade åskat vid Älvsborgsbron som inte ligger så långt härifrån, men här i Torslanda hade vi så gott som inte hört någonting. Men en gång har jag varit med om ett riktigt stort åskoväder när vi bodde här, då var Nea ute och gick så mamma fick springa ut till bilen mellan blixtarna och köra och hämta henne :P haha.


Ne nu ska jag snart gå. Ni får ha en bra dag alla bloggläsare! Kram på er =)