CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Lite tankar just nu bla.

God kväll bloggen!

Sitter nu i sängen och skriver detta. Jag känner mig helt slut, ont i typ hela kroppen, trött i huvudet och lite smådeppig. Såhär har jag känt mig ett tag, och troligtvis är det pga järnbristen... Jag tar ju vanliga vitaminer med extra järn i varje dag nu men jag borde väl egentligen ta sådana järntabletter ist. Usch. Ne. får väl hoppas att jag snart mår bättre. Att jag är så himla trött klarar jag ändå av ganska bra att hantera men det är inte roligt att vara lite smådeppig, avskyr det =(


Imorgon är det iaf "lillfredag" Och då åker älsklingen på scoutläger och kommer hem på måndag igen, kommer att sakna honom, även på msn, där kommer det att vara tyst :( Men man får väl överleva det också på ett eller annat sätt.

Så imorgon kväll har jag ingen aning om vad jag ska göra, jag lär väl vara väldigt trött antar jag, så imorgon kväll är det troligtvis bara att skriva till mig på msn så svarar jag förhoppningsvis om det inte händer något annat här hemma =) 

På torsdag jobbar Malin (tycker hon jobbar väldigt mycket nu, vi träffas inte mycket =( ) Men ja, på torsdag pratade mamma om att hon och jag ska åka till stan och kolla på skor till mig och lite sådant, sedan ska vi ut och äta bara vi två någonstans =) Så det blir säkerligen trevligt, men vi får se hur det blir =)


Sedan på fredag är det praktiken igen som gäller men troligtvis kommer det inte att vara så mycket att göra eftersom att det är en sådan klämdag då många är lediga och har åkt iväg, men man vet aldrig.

På fredag kväll kommer troligtvis Malin hit iaf. På lördag ska väl vi på torslandafestivalen, har dock inte sett något program för det ännu, men det kommer väl med tidningen imorgon antagligen.

På söndag ska vi ev ut till Hälsö, till Nea och Thomas (syrran och pappa) och plocka ihop alla mina saker samt rensa bland massa gamla skolsaker och sådant som jag har på vinden där. Så vi lär få åka dit tidigt på söndag, eller ja, vid 11 tiden eller något sådant för att hinna med allt, eller ja så mycket som möjligt :P =)

Det känns väl egentligen sådär att åka dit ut, det är något som tar emot, men samtidigt vill jag det... Det är liksom som att jag känner mig som hemma där men ändå som en gäst, skitjobbigt... Så ja vi får se lite, vet bara att jag ska träffa Malin hela helgen, eller ja hon jobbar ju på måndag också, så då får jag se vad jag hittar på, men kanske baka eller något som jag har pratat så länge om :P


Ne, nu ska jag nog faktiskt sätta mig och leta efter lite ordspråk, börja att lägga ut ett om dagen här igen, vad tycker ni om det? Jag gjorde ju det under en period men slutade då jag inte hade tid att leta upp nya. Men nu ska jag försöka börja med det igen.


Kram på er alla bloggläsare!


Dagens ordspråk

Du kan inte sakna något du inte upplevt

 

 

 

   Bild från i helgen då vi gjorde zuccherini. Det är chokladformar som vi gjort själva. I botten ligger det krossade mandelbiskvier sedan chokladmousse toppad med grädde och kakao. Supergod verkligen! =)