CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Snart sova

God kväll bloggen!

Nu blir det bara ett snabbt inlägg innan jag måste sova.

Idag vid 10 tiden gick jag hem för jag mådde inte alls bra. Jag var supertrött, ögonen bara gick igen på mig och jag visste knappt vad jag gjorde, skitjobbigt. Så idag har jag varit hemma och tagit det lugnt och sovit, men jag är fortf. bra trött, har troligtvis järnbrist... Inte förvånad alls egentligen.. Jag har ju varit trött hela veckan och det kom ju sådär hastigt i lördags då jag var hur trött som helst, sedan har jag varit trött till och från hela veckan, och inte vanligt trött utan ovanligt trött. Så nu blir det till att gå och köpa mer vitaminer imorgon och äta det några dagar och hoppas att det blir bra =)


Imorgon kommer faktiskt älsklingen hit :D Ska bli riktigt trevligt, har saknat honom mycket i veckan, ovanligt mycket faktiskt, antagligen för att jag har varit så trött. Men han kommer imorgon och stannar till lördag iaf, sedan ska han hem och plugga igen =) <3


Ne, nu ska jag sova och hoppas att jag är lite piggare imorgon iaf, fick tagit en tablett förut. Men men. Hoppas att ni har haft en bra dag iaf =) Kram på er alla bloggläsare och god natt! =)