CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

God kväll

God kväll bloggen!

Sitter nu hemma i sängen och skriver detta.


Denna dagen har varit väldigt lugn, även på praktiken. Jag har idag stått och tvättat kaklet och torkat golvet ordentligt och massa sådana saker, så vi har fått ganska bra ordning, eller bättre ordning där nu :P =)


Jag slutade ca kvart i 3 idag så när jag kom hem så ställde jag mig i köket och bakade en "Carros specialare" =) Den blev god men den chokladen som jag brukar ha i har de gjort om tydligen så den var inte lika god, men helt okej iaf, får nog bara köpa ljus choklad nästa gång ist :P


Nu under kvällen så har mamma och jag lagat lite mat här hemma, och sedan har vi varit nere hos Diana och djuren och bla kollat på sista avsnittet av "huset fullt av hundar" =) Diana blev kär i den hunden som familjen valde, dvärgsnauzern =) Hon vill tydligen ha en kompis till Rico efter alla år haha :P =) Men det hade varit roligt. Hur hade hon klarat av det, två hundar och två katter? :P haha. Ja vi får väl se.


Ne, det kanske snart är dags att sova. Imorse var jag verkligen hur trött som helst när jag gick utanför dörren kände jag. Hm.


Kram på er alla bloggläsare! =)