CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Lördag

God kväll bloggen!

Sitter nu i sängen och skriver detta samtidigt som jag pratar lite med älsklingen på msn.


Idag har mamma, Malin och jag varit i stan och shoppat lite. Prio 1 var ju en jacka till mig. Och ja, vi hittade den som mamma hade kollat på till mig men jag tyckte att den var för lång, den gick till knäna, sedan hittade vi en mellanvariant som passade bra men som inte fanns i min storlek, sedan hittade jag en som var ännu kortare men ändå ganska ok. Men ja, jag orkar inte riktigt berätta hela dagen, kan säga så här att vi gick runt i verkligen hela stan för att hitta de didrikson jackorna så visade det sig att där de fanns var i de flesta sportbutiker i Nordstan där ju började :P haha så typiskt, och då hade vi redan gått i massor av andra affärer, så i slutet var vi allihop väldigt trötta. Så jag kan säga så här att det blev ingen jacka för den fanns inte i min storlek men vi ska ringa lite andra butiker och se om de har den, annars beställer vi den på internet.


Trots att det inte blev någon jacka så hittade jag lite andra saker, bla en byxkjol som jag kan använda i sommar, eller som jag kan spela badminton i =) Sedan hittade jag också en till Globalkniv =) Den här gången blev det en grönsakskniv =) Ja det börjar ta på min samling, har tre st nu =) De tre viktigaste =)

Sedan fick jag också köpt lite tröjor på H&M och JC =)


Imorgon får vi se lite vad som händer, vi har pratat om att ev åka och spela badminton, problemet är väl att mammas racket ligger på sommarstället :P Men jag tror Bosse har ett till som hon kan låna. Men ja, vi får se imorgon, mamma vill åka iväg och göra något annat också, eller ist eftersom att det ska vara bra väder tydligen. Själv hade jag väldigt gärna velat åka iväg och spela badminton, det var ett tagsen nu. Måste också isf höra med Mikael om han har några bollar :P Det har ju inte vi :P haha.

Ne vi får se vad som händer imorgon.


Nu ska Malin och jag snart sova, haha ja eftersom att det blev så sent som vi kom hem ikväll så orkade inte Malin cykla hem så hon stannar här en natt till :P =)


Kram på er alla bloggläsare! =)