CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Varit på husvisning

God kväll bloggen!

Då var denna trevliga dag över.

På praktiken har det varit en del att göra eftersom att vi började göra sallader till gymmet "new body" här i Torslanda idag. Sedan skulle jag ju göra smörgåstårtan till mamma också =) Ja den blev hon väldigt glad över =) Likaså frukosten imorse och moussetårtan som vi åt efter smörgåstårtan :P


Under eftermiddagen idag var vi faktiskt och kollade på det huset i Romelanda =) Det var väldigt mysigt, mitt favoritställe i huset var nog faktiskt hela övervåningen, 3 sovrum var det på den våningen, ett stort vardagsrum och ett väldigt mysigt loft som Malin och jag precis kunde stå i, ja det var supermysigt. Resten av huset var också väldigt mysigt, likaså utanför. Dock tyckte vi inte att badrummet var så roligt och inte heller köket. Köket var ganska litet egentligen och det är en sak vi är enade om här hemma, vi vill ha ett stort kök :P Jag tycker ju om att baka mycket och så, och Mikael tycker om att laga mat, därför vill vi ha ett stort kök, sedan vill ju både Mikael och jag ha en Kitchen aid i köket :P Då blir det lättare att baka bröd och massa sådant, och det går snabbare också :P =)

Så min slutsats över det huset är att det var VÄLDIGT mysigt, framför allt det med loftet och hela övervåningen, nedervåningen var väl inte så jätterolig. Uthuset hade varit en gammal ladugård som dem hade gjort om till atelje som inte var isolerad så där var det kallt :P och den hade inte vi haft någon större användning av. Så det var ett väldigt mysigt hus men det passade inte riktigt oss. Så ja, vi får helt enkelt leta vidare =)

Vi åkte ju igenom Kungälv centrum också och det var väldigt mysigt, så jag hade säkerligen kunnat tänka mig att bo i Kungälv även om jag nästan aldrig har varit där (mer än när man har åkt till Bräckboden, Göteborgs kex haha :P ) Men vi får se om vi hittar något annat.


Det var ju första gången som jag var med på husvisning så bara det var ju lite roligt =) Kvällen här hemma sedan var också väldigt trevlig, vi satt och åt och fikade, sedan tog Mikael fram dragspelet och spelade lite =) Han fick lära sig en ny låt, den från Rasmus på luffen "kattvisan" tror jag den heter eller "tänk jag drömde" vet inte riktigt vad den heter :P


Ne, nu ska jag snart sova. Hoppas ni har haft en bra dag =)


Kram på er alla bloggläsare! =)