CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Kommer något att hända?....

God morgon bloggen!

Hoppas ni har sovit gott, det jag iaf jag gjort =)

Gårdagen på praktiken var väldigt lugn, även eftermiddagen och kvällen här hemma var väldigt lugn, mamma och Mikael skulle på bio så jag var själv vilket faktiskt var ganska härligt, jag är ju själv så sällan nu för tiden. Så ja, jag gjorde inte så mycket igår kväll, satt vid datorn, grejade lite bara, ja jag kände mig riktigt lugn faktiskt vilket var härligt =)


Denna dag får vi se hur den blir, något säger mig att den inte kommer att bli så jättebra, eller raka motsatsen, vi får se, men jag gillar inte när jag känner sådant på mig, usch, det är bara jobbigt.


Denna morgonen började iaf med att när jag vaknade så drömde jag någon väldigt konstig dröm, det var en morgon vet jag iaf, en sådan morgon då inget går rätt till.... Och när jag vaknade så fick jag hicka och hickade i 30 min, lagom roligt... och för min del så brukar det vara så att om jag börjar hicka under morgonen så hickar jag typ 10 gånger på en dag sedan, vilket brukar innebära att jag hickar ca 3 timmar på en dag, såååå jobbigt... Men men..


Ne men vi får se hur denna dag blir, troligtvis lugn eftersom att det ska regna hela dagen =( Men men.


Asså jag har april ut kvar på praktiken, problemet är att jag börjar slappna av och varva ner redan nu, inte bra... Jag orkar egentligen inte vara därborta mer, det är väl bra och så men det känns inte alls så roligt... Ne vi får se, jag är nog lite för mycket inne i mina drömmar om vad jag vill göra :P


Ni får ha en bra dag alla bloggläsare! Kram på er