CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Tänk vad småbarn kan vara roliga ibland

God kväll bloggen!

Då var andra skiddagen avklarad, den har varit bra, väldigt rolig.

Malin stannade snabbt mitt i backen en gång och jag kom i full fart mot henne och åkte över hennes skidor samtidigt som hon skrek väldigt högt :P haha. Men det gick bra.
Sedan lyckades jag ramla när vi skulle av en ankarlift, jag tror jag fastnade med jackan i den :P Sedan halkade jag imorse med skidorna på axeln och landade på baken. Det gick bra, förutom att jag har ont i baken fortf.


När vi satte oss och tog en fika i våffelstugan idag så fick både Malin och jag riktigt härliga skrattanfall. Det var en liten kille och hans pappa som just skulle gå ut när den lille killen säger:

Vi ska ju åka guppen (och kollar upp på sin far och slår honom och ser riktigt ledsen ut och säger)

Är du tokig, har du glömt det?!

 

haha, ja det lät så himla roligt när han sa det, och just att han använde ordet "tokig" också, haha ja vi skrattade en hel del efter det.


Under kvällen har Malin och jag varit nere i poolariet och badat och simmat lite, ganska härligt faktiskt efter att ha åkt så mycket skidor =) Satte oss i bastun en stund också, men typ bara 5 minuter :P Så nu är vi väldigt trötta, kommer väl sova gott inatt också.


     


Lite bilder från dagen =) Det blåste en del när jag tog dessa korten, och det såg verkligen ut som att det var oväder på G, men vi klarade oss.  


Hur har er dag varit?

Kram på er alla bloggläsare! =)